Hetgeen waar ik me een jaar op heb voorbereid is nutteloos, aldus Kojima

De geestelijk vader van Metal Gear Solid, Hideo Kojima, heeft gemeld dat hij een project waar hij veel tijd in heeft gestoken en waar hij veel voorbereiding voor heeft getroffen, nu nutteloos is. Een game die afgebroken zal worden, ligt heel dicht in de buurt en het zou best kunnen dat Kojima op de E3 laat weten om welk project het gaat.

The thing that I spent one year delicately preparing became meaningless.
De beste man zegt letterlijk dat hij er niet meer tegen kan, dat het ondraaglijk is geworden. Kojima kan hier niet meer positief over blijven.
I can’t take it anymore; this is unbearable, I can’t stay positive.
Over een gecanceld project van de ontwikkelaar gaan natuurlijk direct geruchten. Gaat het om Metal Gear Solid: Rising, Metal Gear Solid 3DS? Een game voor de NGP? Zone of the Enders 3 wordt ook even genoemd, maar deze game zou nog niet eens in ontwikkeling zijn.

Wie weet is het Kojima’s onaangekondigde project en wellicht heeft het ook daadwerkelijk geen potentie. Wij zijn echter wel benieuwd om wat het specifiek gaat.

  1.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Ik ben er bijna zeker van dat het om MGS: Rising gaat. Kunnen jullie je nog het nieuwtje herinneren van Quinton Flynn (voice actor van Rayden) die maar niet begreep waarom Kojima nog geen contact met hem gezocht had over de game?

  2.   
    JonsoN's avatar

    Als het MGS:Rising is gaan er heel wat mensen teleurgesteld worden, waaronder ik een klein beetje.

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    B@S schreef, "Ik ben er bijna zeker van dat het om MGS: Rising gaat. Kunnen jullie je nog het nieuwtje herinneren van Quinton Flynn (voice actor van Rayden) die maar niet begreep waarom Kojima nog geen contact met hem gezocht had over de game? "

    Dat zal toch niet waar zijn! 😥
    De trailer, de gameplay die we zagen op de E3 het zag er allemaal gelikt en fantastish uit.
    Laat het dan ook alsjeblieft een andre game zijn. 😮

  4.   
    MelvinK's avatar

    ik hoop dat echt dat het een andere game is niet mgs rising want die zag er verdomde goed uit 🙁