Hoge verwachtingen voor Resident Evil: Operation Raccoon City

Capcom heeft onlangs een hoop verwachtingen vrijgegeven over de nodige games die van het bedrijf verschijnen. Dragon’s Dogma zou zo’n 1,5 miljoen keer verkocht moeten worden, wil Capcom het een succes noemen. Ook van Street Fighter X Tekken verwacht het bedrijf een verkoop van twee miljoen exemplaren.

Echter, de verwachtingen voor Dead Rising: Off The Record zijn nog het minste; een geplande 800.000 verkochte exemplaren.

Capcom expects the Slant Six-developed survival horror / team-based shooter to sell somewhere around 2.5 million copies
Capcom verwacht nu toch het meest van Resident Evil: Operation Raccoon City. De uitgever heeft de Resident Evil-reeks erg hoog staan en ziet graag dat Operation Raccoon City de 2,5 miljoen exemplaren overschrijdt. Ontwikkelaar Slant Six moet dus wat laten zien voor Capcom. De game moet aankomende winter verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    ckerigon's avatar

    Ik heb zelf ook hoge verwachtingen ervan

  2.   
    Houserz's avatar

    Hier heb ik ook best hoge verwachtingen van, ik hoor alleen wat dingen die met niet bevallen zoals het veranderen van gameplay.

    Ik hou hem in de gaten

  3.   
    MisterMDW's avatar

    Het heeft dingen van resident evil in zich zoals racoon city, maar zoals Houserz al zei heb ik ook al hier en daar gelezen dat de gameplay op de schop gaat (wat ook wel beetje te zien is in de trailer). Dit kan goed of slecht uitpakken. Ik wacht nog even de gameplay en msischien wel demo(‘s) af en natuurlijk de E3 🙂