Geen Fallout: New Vegas bugs voor Dungeon Siege III

Er zijn vast zat gamers die het met Feargus Urquhart, baas van Obsidian, eens zijn. Hij geeft immers aan dat, hoewel hij trots is op zijn game, Fallout: New Vegas beter was geweest als er niet zoveel bugs en glitches in zaten. Urguhart geeft aan dat de kritiek van de gamers terecht is, hoewel het lastig is zo’n grote game vrijwel bugvrij te krijgen. Dit zou volgens hem toch geen excuus moeten zijn, gezien consumenten zestig euro voor een spel betalen.

But that’s an excuse and it doesn’t matter when someone’s paid $60 for a game. It’s something we need to work on.
Ontwikkelaar Obisidian zegt van de feedback te leren en spoort de werknemers aan dezelfde fout niet nog een keer te maken; Urguhart belooft namelijk dat Dungeon Siege III veel minder buggy wordt.

De developers spelen uren en uren met de game om de bugs op te sporen en ze eruit te halen. Er schijnt nu dus meer werk gedaan te worden om een foutlozer spel te creëren. Wil je in ieder geval weten wat Dungeon Siege III gaat doen? Lees dan onze hands-on.

  1.   
    Update's avatar

    … Daarvoor hebben ze updates uitgevonden, dan kun je bugs verhelpen. Snap ik die Urughart nou niet, of snapt hij mij niet..?

  2.   
    Ika Q's avatar

    Vegas zat vol met bugs en glitches dus lijkt me logisch als ze de bugs tot een minimum houden.

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Update schreef, "… Daarvoor hebben ze updates uitgevonden, dan kun je bugs verhelpen. Snap ik die Urughart nou niet, of snapt hij mij niet..?"

    Een spel hoort eigelijk bug vrij te zijn op de release. Dit zal overens niet altijd gaan, maar hou er wel rekening mee. Een spel word op het begin beoordeelt, en niet naar een tijd.

    Met andere woorden, als ik een review schrijf en ik zeg, dit is niet goed en dat is niet goed. Over een paar weken komt een nieuwe patch uit, wat het verhelpt. Dan klopt de review ook helemaal niet meer, en mensen wat het lezen haken dan snel af omdat er fouten inzitten, en niet weten tot ze al verholpen zijn.

    Niet iedereen is altijd op de hoogte van alles.