Metal Gear Solid: Rising details naar buiten gesneaked?

We hebben al even niets meer van een van Konami’s kindjes gehoord, Metal Gear Solid: Rising. Grootmeester Hideo Kojima wil waarschijnlijk pas weer beelden laten zien als ze perfect zijn.

* Uses a tweaked MGS4 Engine
* Plays quicker than previous titles
* Uses an upgraded cover system from MGS4
* Spot-On Audio, though quite a bit reused from MGS4
Nu lijken er echter wel wat details losgebroken te zijn en het ziet er inderdaad naar uit dat Rising daadwerkelijk haar genre van ‘Lightning Bolt Action’ eer aan zal doen. De game zal sneller spelen dan de vorige delen en zal een geüpgrade versie van het coversysteem van Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots bevatten. Daarnaast zal Rising gebruikmaken van een geavanceerde Metal Gear Solid 4-engine en zal Spot-On Audio terugkeren.

Het zijn echter nog geruchten, maar ze klinken niet ongeloofwaardig. We wachten het af en misschien krijgen we op de E3 meer te weten.

  1.   
    Extremegamer's avatar

    check het verschil tussen reacties als het over cod gaat of als het over metal gear solid gaat 😆

  2.   
    firehopper211's avatar

    K’hoop het nog voor een derde keer terug te zien op de aankomende E3.(Microsoft Press Confrence) Misschien Gameplay demonstratie?

  3.   
    Daniel Z's avatar

    extremegamer schreef, "check het verschil tussen reacties als het over cod gaat of als het over metal gear solid gaat 😆 "

    Call of Duty is toch wat meer in de picture dan Metal Gear Solid. Deze reeks van Konami voelt voor mij stukken meer hardcore aan, en persoonlijk ook beter.

  4.   
    Drazo's avatar

    Laast nog deeltje 2 uitgespeeld en het was echt awesome!