Sterke prijsverlaging Wii bij grote retailers in Amerika; Nintendo houdt zich stil

De geruchten rondom een vervolg op de uitermate succesvolle Wii zijn vorige week behoorlijk aangezwollen en het nieuws rondom mogelijke prijsdalingen van de huidige Wii verspreidde zich ook als een lopend vuurtje. In Amerika hebben gisteren belangrijke retailers deze geruchten bevestigd, door een drastische prijsverlaging voor de Wii in te voeren.

Waar de Wii namelijk eerst voor $199,99 over de toonbank ging, staat de verkoopprijs nu op $169,99. Het gaat hier om winkels als Gamestop, Amazon en BestBuy, grote giganten bij de verkoop van consoles dus. Nintendo rept echter met geen woord over een officiële prijsdaling, maar een respons op deze actie zal waarschijnlijk spoedig komen. Of en met hoeveel de prijsverlaging in euro’s zal zijn, zullen we dan waarschijnlijk ook horen.

De kans op de onthulling van een Wii 2 tijdens de aankomende E3, zal met een officiële prijsverlaging ook vanzelfsprekend een stuk groter zijn, sterker nog, vrijwel zeker zijn.

  1.   
    Dare Devil's avatar

    Mmm, klinkt logisch..

    Maar wie wil tegenwoordig nog een Wii?
    Bedoel, Kinect Vs Move.. De Wii is niet echt een tegenstander toch?
    Dus een Wii 2 lijkt me niet meer dan op zijn plaats inderdaad.

  2.   
    blackname's avatar

    Dare Devil schreef, "Mmm, klinkt logisch..
    Maar wie wil tegenwoordig nog een Wii?
    Bedoel, Kinect Vs Move.. De Wii is niet echt een tegenstander toch?
    Dus een Wii 2 lijkt me niet meer dan op zijn plaats inderdaad."

    je moet geen appels met peren vergelijken. De wii is een totaal andere console als de ps3 en 360. Nintendo heeft een totaal andere stijl kwa games die ze uitbrengen enhet gaat dus niet alleen m de dildo die je extra by je wii hebt. Er zyn genoeg mensen die met een controller op de wii spelen zoals op de nintendo gamecube van vroeger. En daarom brengen ze dus een wii2 uit. 🙂

  3.   
    firehopper211's avatar

    ze zijn van plan om het hardcore gaming terug te halen. De 3DS is hier al op voor bereid en over de opvolger van de Wii hoor ik ook nog het één en ander er over uitspatten.