Two Worlds II krijgt vliegende piraten in nieuwe uitbreiding

Volgende maand mogen fans van de Pirates of the Caribbean-serie zich verblijden met een vierde film in de serie, maar voor piratenliefhebbers zullen er dit jaar nog meer ‘joho’-momentjes zijn. Reality Pump heeft namelijk een nieuwe uitbreiding voor haar goed ontvangen RPG Two Worlds II aangekondigd, waarin vliegende piraten zullen worden toegevoegd.

De uitbreiding “Pirates of the Flying Fortress” moet ergens in september voor alle beschikbare platformen verschijnen, en zal zowel aan de singleplayer als de multiplayer content toevoegen. Zo zullen de weersomstandigheden veranderen in onweer en felle buien, zullen er nieuwe bazen verslagen moeten worden met nieuwe wapens en komt er armor beschikbaar voor je paard en andere diersoorten.

De aankondiging van de DLC ”Pirates of the Flying Fortress” legde nog niet duidelijk uit wat voor piraten we in de uitbreiding mogen verwachten, maar beschreef de wereld wel als ‘gloomy’, waar we dus uit kunnen afleiden dat we in vrij duistere omgevingen zeer waarschijnlijk kwaadaardige luchtpiraten aan zullen gaan pakken.

Een prijs voor de uitbreiding is nog niet bekend.

  1.   
    Dagger_of_Time's avatar

    heb de game pas tweedehands gekocht, maar nog niet gespeeld.