Killzone 3 Steel Rain Map Pack krijgt prijs en datum

Nederland staat bekend om de kaas, klompen en… Killzone. Een van Sony’s belangrijkste franchises wordt volledig hier in Holland ontwikkeld en dat is iets waar wij als gamers toch stiekem wel erg trots op zijn. Maar Nederlanders staan er ook om bekend ontzettend gierig te zijn, dus zou Guerrilla daarom een hele hoge prijs voor de Killzone 3 DLC gaan vragen? Nee, zo blijkt, want de aankomende downloadable content voor Killzone 3, het Steel Rain Map Pack, zal voor slechts $4,99 beschikbaar worden gesteld (een Europrijs is nog niet bekend). Het pakket komt morgen in Amerika uit, dus de kans is groot dat Europeanen vanaf woensdag van de DLC kunnen genieten. Het Steel Rain Map Pack bevat de volgende twee maps:

JUNKYARD
Gametype: Guerrilla Warfare (16 spelers)
Beschijving: de vuilnisbelt van Helghan is voor sommigen een woestenij, maar voor anderen het perfecte toevluchtsoord. In de centrale afvalverwerkingsinstallatie van Helghan strijden de ISA en Helghast tegen elkaar in een poging een nieuwe opslagplaats voor hun voertuigen en wapens te bemachtigen. Via jetpacks kun je gemakkelijk hoger gelegen gronden bereiken, terwijl de gigantische Exoskeletons de strijd op de begane grond gemakkelijk een andere wending kunnen geven.

STAHL ARMS
Gametype: Warzone (24 spelers)
Beschrijving: omdat de Helghast allerlei experimenten op mensen uitvoeren, opent de ISA de aanval op de beruchte Stahl Arms onderzoeksfaciliteit. Op deze manier hopen ze gevangen ISA soldaten te bevrijden. De Helghast zullen er echter alles aan doen om hier een stokje voor te steken, zelfs al moeten ze daarvoor de gevangenen doden die ze eigenlijk nodig hebben voor hun onderzoek.

  1.   
    fdennis's avatar

    2 maps voor waarschijnlijk 5 euro? Black ops had 5 voor 15 eurie dus das gemiddeld 3 euro per map. Killzone heeft dan 2.50 p/m dus heel veel goedkoper is het nou ook weer niet.

  2.   
    toeter83's avatar

    En daar gaan we weer, Als je het te duur vind koop je het toch lekker niet!!!!!

  3.   
    Extremegamer's avatar

    het typische geval van hedendaagse dlc, vroeger maakte ze het er extra bij en dat kocht je naderhand, tegenwoordig krijg je het spel half en wordt het aangevuld met dlc’s, erg treurig dit ๐Ÿ˜ก

  4.   
    rubenat's avatar

    wel een beetje jammer dit, ga m waarschijnlijk wel kopen

  5.   
    superdedupe's avatar

    vet, kan niet wachten… moet maar ff zon prepaid card voor psn halen ๐Ÿ™‚

  6.   
    fdennis's avatar

    ”toeter83″ schreef, "En daar gaan we weer, Als je het te duur vind koop je het toch lekker niet!!!!!"

    Daargaat het niet om. Het gaat om de tekst dat wij niet teveel willen betalen terwijl de maps maar 50 cent p/s goedkoper zijn.

  7.   
    See4urSelf's avatar

    Maar 50 cent? Het gaat erom dat ze goedkoper zijn, misschien is 50 cent voor jou niet zo heel veel, maar de integriteit van de tekst klopt wel.

  8.   
    EEkh00rn's avatar

    fdennis schreef, "2 maps voor waarschijnlijk 5 euro? Black ops had 5 voor 15 eurie dus das gemiddeld 3 euro per map. Killzone heeft dan 2.50 p/m dus heel veel goedkoper is het nou ook weer niet."

    maar de killzone maps zijn wel 3x zo groot ๐Ÿ˜†

  9.   
    Leon's avatar

    Er staat vijf dollar, niet euro. Kan best zijn dat ze iets goedkoper worden in Euro’s.

  10.   
    soldierarjan's avatar

    L30N schreef, "Er staat vijf dollar, niet euro. Kan best zijn dat ze iets goedkoper worden in Euro’s."

    Meestal is dollar prijs het zelfde als euro prijs gewoon dus daar kan je vaak wel van uit gaan.

  11.   
    wa@'s avatar

    Ik vind dit een beetje walgelijk nou moet je vlak na de game extra betalen,dan heb ik zo iets van bouwt her er gewoon erbij. Die game is nog geen week uit: ๐Ÿ™

  12.   
    superdedupe's avatar

    dit gezeik heb je ook alleen in nederland he? stelletje krenten hier. ga naar de kroeg en je vijfje overleeft nog geen kwartier. Aan de dlc zal je toch wel een uurtje of 5-10 plezier hebben dus komop mensen hou toch eens op met dat gezeik.

    daar komt nog eens bij dat killzone 3 gewoon een complete game is, niet een halve game die later wordt aangevuld met dlc zoals sommige mensen beweren. Het wordt verijkt met dlc, niet aangevuld. Wees blij dat de game na release nog wordt ondersteund in tegenstelling tot veel andere games.

  13.   
    superdedupe's avatar

    wa@ schreef, "Ik vind dit een beetje walgelijk nou moet je vlak na de game extra betalen,dan heb ik zo iets van bouwt her er gewoon erbij. Die game is nog geen week uit: ๐Ÿ™ "

    grapjas, ruim een maand…

  14.   
    xDafuzey's avatar

    KOM OP VIEZE KRENTJES GA HET MAAR WEER VERGELIJKEN MET BLACK OPS!!!!!!!!!!!!!!!.
    stelletje kleuters echt heel zielig. ๐Ÿ˜ฅ