Playstation Move Heroes heeft een releasedatum

PlayStation Move Heroes zal uitgebracht worden op 25 maart, zo heeft Sony onlangs verklaard tegenover Eurogamer. PlayStation Move Heroes beschrijft zichzelf als een intergalactisch avontuur, al is het meer een aaneenschakeling van minigame-achtige spelelementen, waarin oude bekenden als Jak, Dexter, Sly, Bentley, Ratchet en Clank het moeten opnemen tegen een aantal nieuwe vijanden. De titel is speciaal ontwikkeld voor de Playstation Move en je hebt dan ook zowel de Move als de Navigation-controller nodig om het spel te kunnen spelen.

Gezien de release op 25 maart zal de titel waarschijnlijk veel concurrentie krijgen van de Nintendo 3DS en Crysis 2. Het is dus even afwachten hoe deze nieuwe titel van Sony het in de winkels zal gaan doen.

  1.   
    NightWidow's avatar

    Ik hoop dat dit wat word. Alle games los deden het goed maar of deze combinatie ook wat zal worden. En dan inderdaad ook nog tijdens de release van crysis 2 enz. Wie weet.

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Ik denk dat PMH een andere doelgroep heeft dan Crysis 2. Die zullen elkaar ongetwijfeld niet erg in de weg zitten. Ik hoop dat er een demo komt, misschien is het wel een titel om tzt uit de budgetbak te vissen. 🙂

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Je heb dus perse die move nodig nou effe denken dan maar