The Dark Knight Rises plot mogelijk gelekt

Nogmaals, voor diegenen die het inleidende stukje niet hebben gelezen: een mogelijk Spoiler Alert is actief in het onderstaande bericht.

Chris Nolan doet zo zijn best om niks over The Dark Knight Rises door te laten lekken naar de media. Maar ergens is er toch wat doorheen geglipt, zo claimt althans een online bron die beweert een (erg basale) versie van het script in handen te hebben. Wij delen natuurlijk graag de nieuwe geruchten met je.

Rode draad in de film is het gevecht van Batman tegen de League of Shadows, geleid door Talia al Ghul. Daarmee lijkt ook meteen de vraag beantwoord welke rol er voor Joseph Gordon-Levitt is weggelegd, die al een tijdje in verband wordt gebracht met The Dark Knight Rises. Levitt zou een van de misdadigers uit de League gaan spelen. Catwoman, waarvan pas is bevestigd dat zij gespeeld zal worden door Anne Hathaway, zal uiteindelijk haar krachten bundelen met die van Batman om de League te verslaan.

Hoe serieus we dit allemaal moeten nemen is natuurlijk maar weer de vraag. De oorspronkelijke bron, Bad Ass Digest, wil geen namen noemen. Hun bron is “someone close to the Batcamp”. Een argumentatie dus van het type ‘we weten het, want we weten het gewoon.’ Maar elk nieuws rondom The Dark Knight Rises is groot nieuws, dus we wilden het jullie toch niet onthouden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren