Betaalde DLC Bulletstorm aangekondigd

Nog een dagje wachten en dan ligt Bulletstorm pas officieel in de winkels te koop. Desondanks heeft Epic al wat content in petto voor degenen die nog niet klaar zijn met de game na het voltooien van het verhaal en de vele vermakelijke uurtjes die in de multiplayer gestoken kunnen worden. De DLC, genaamd ‘Gun Sonata pack’ zal ergens in de lente verschijnen.

De extra content zal gericht zijn op de multiplayer, zodat deze nog wat vermakelijker wordt en een langere speelduur kent. De Anarchy modus zal drie nieuwe mappen aan z’n conto mogen toevoegen en de Echoes modus zal ook twee nieuwe gebieden voor spelers krijgen.

Het Gun Sonata pack zal voor 800 Microsoft punten op Xbox LIVE te vinden zijn en voor €11.99 op het PlayStation Network.

 1.   
  MaTriX's avatar

  Ongetwijfeld dat dit er nu al in zit maar dat het alleen maar via een code un-locked moet worden, zulke DLC kunnen mij gestolen worden, ik koop liever DLC waar er een extra verhaal aan vast geplakt wordt zoals de aankomende DLC van AC Brotherhood.

 2.   
  crazyshine4722's avatar

  Als het zo is zoals matrix zegt haal ik hem niet. En kijken natuurlijk of ik het nog speel als de dlc komt ,want wie weet ben ik hem zo weer zat.

 3.   
  Hitman047's avatar

  12 euro voor alleen een paar MP-maps? Waar herken ik dat toch van… 🙄

 4.   
  DoublePost's avatar

  Leuk prijsje voor 3 maps, zo net na de release -.-