Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Killzone 3 Launch Trailer

Geniet van deze spectaculaire launch trailer van Killzone 3 en bekijk wat jou vandaag zoal te wachten staat, want vanaf vandaag ligt Killzone 3 in de winkels!

  1.   
    MaTriX's avatar

    Ik was na spelen van deeltje 2 niet overtuigt om deel 3 te kopen …… maar nadat ik de demo gespeeld had moet ik zeggen dat de besturing veel lekkerder in elkaar zit nu en gaat deze er zeker komen, vandaag maar eens ff langs bij me favo software boer om te zien of tie al verkocht mag worden, vernam gisteren dat tie al bij futurezone in rotterdam verkocht werd dus ga ervan uit dat de rest vandaag mee gaat.

    Trailer is trouwens erg vet.

  2.   
    LouisvanGaal's avatar

    deel 2 was zeker. slecht. maar 3 ziet er beter uit. maarja dat zei ik ook bij deel 2. dus ik wacht liever paar maanden om deze te kopen.

  3.   
    gamesgratisthuis's avatar

    Ohw vet vet vet, hoe die gebouwen instorten op die guys! Veelbelovend……

  4.   
    MildBobbySauce's avatar

    WOOW! wat een awesome trailer. het ziet er echt geweldig uit. die voertuigen waren leip, en die space missions zagen er echt vet uit!

  5.   
    Visser23's avatar

    Zeker een mooie trailer! Ik heb ook Killzone 2 in mijn bezit, en denk ik niet aan om dit spel te kopen, aangezien ik toch alleen maar online speel. Veel verschil zit denk ik niet tussen de twee spellen op online gebied. Alleen de maps, en de rest lijkt een beetje hetzelfde. Eerst maar even bij iemand andere kijken en dan beslissen of ik deze game ga kopen. 🙂

  6.   
    PsYkOfOoL's avatar

    Deel 2, werdt goed ontvangen.

    De besturing was in deel 2 zwaar omdat ze wilden dat je echt een wapen had, in deel 2 was het ook vooral donker maar dat vond ik goed bij de helgast passen, deze wordt zowiezo 10x beter.

  7.   
    Garuda's avatar

    ”۩ Undertaker “ schreef, "deel 2 was zeker. slecht. maar 3 ziet er beter uit. maarja dat zei ik ook bij deel 2. dus ik wacht liever paar maanden om deze te kopen."

    deel 2 had soms wat vervelende dingen,

    maar om hem nou slecht te noemen ???

  8.   
    PsYkOfOoL's avatar

    Niet elk spel is perfect, maar wat bedoel je met vervelende dingen?

  9.   
    rubenat's avatar

    vind de single player echt niks, maar ga m misschien wel kopen voor de multiplayer

  10.   
    ducky50's avatar

    dit is zoieso een betere singleplayer dan in killzone 2 😀