Marvelous Entertainment: helft van onze games dit jaar worden 3DS-titels

Nikkei Business, een wekelijks Japanse blad bedoeld voor zakenlui, heeft de Nintendo 3DS op diens cover staan. Hierin staat onder andere wat over uitgever en ontwikkelaar Marvelous Entertainment. Haruki Nakayama, hoofd van Marvelous, heeft de plannen van zijn bedrijf bekendgemaakt en deelde mee dat de helft van de games die ze dit jaar uitgeven in Japan op de Nintendo 3DS zullen worden uitgebracht.

Tot dusver heeft het bedrijf vier games voor het Japanse continent in de planning staan: Rune Factory Oceans, Night of the Sacrifice, Half-Minute Hero Second en Animal Resort: Let’s Build A Zoo. Alleen laatstgenoemde is een 3DS-titel, dus het bedrijf zal nog met een aantal aankondigingen op de proppen moeten komen om deze belofte waar te kunnen maken.

Marvelous Entertainment is met name bekend vanwege diens Harvest Moon- en Rune Factory-serie. Ook geeft het bedrijf games als Luminous Arc, No More Heroes, Little King’s Story en Muramasa: The Demon Blade uit. De geruchten dat laatstgenoemde titel wel eens een 3DS-versie zou kunnen krijgen circuleren nog steeds.

Meer Zoo Mania 3D

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren