PC-demo Bulletstorm alsnog mogelijk

Goed nieuws voor de PC-gamers onder ons die uitkijken naar Bulletstorm, want tijdens een interview heeft ontwikkelaar People Can Fly verklaard dat een PC-demo van de game alsnog wordt overwogen. Volgens het bedrijf is hier eerder geen aandacht aan besteed, omdat men alle voorzieningen wilde besteden aan het afronden van de PC-versie.

Wellicht dat we dichterbij de lancering dus toch even een voorproefje mogen krijgen van deze actievolle shooter op de PC.

 1.   
  tebannet's avatar

  Ik heb de demo toch al me ps3 gedownload. 😆

 2.   
  sthij's avatar

  toevallig het spel 5 minuten geleden gespeeld 😀 leuk spel pc gamers het ook uit kunnen proberen 🙂

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  Dat is goed nieuws, alhoewel ik de demo al heb gespeelt wil ik deze alsnog op de pc proberen. Had geen intressen in de game, maar naar de demo kan ik gewoon niet meer wachten! Wat een erge vette game is Bulletstorm!

 4.   
  Hitman047's avatar

  Ik heb geen demo meer nodig, ik ben al om. 😉

 5.   
  jessin9731's avatar

  YES

 6.   
  Slayer61's avatar

  Ik heb de demo al op de PS3 gespeelt. Als ze een demo gaan maken voor de PC moet het niet hetzelfde zijn als de X360 and PS3 versie, vind ik!

 7.   
  axieikwilsushi's avatar

  ik hoop wel dat de pc een demo krijgt 😛

 8.   
  limsma's avatar

  cut the crap gewoon doen of niet (ik dat ze het wel doen) maar niet zeggen:”we overwegen het en het zou mischien tot de mogelijkheden kunnen behoren dat er een optie is om het te doen” want ik begin daar onderhand echt ziek van te worden 👿

 9.   
  )GN(-Erik's avatar

  Een demo na de release mag ook hoor 😛