Nieuwe Super Mario Bros.-game in aantocht voor Nintendo 3DS

Er is een nieuwe Super Mario Bros.-titel in de maak voor de Nintendo 3DS. Dat blijkt uit een interview van de president van Nintendo, Satoru Iwata, en Shigeru Miyamoto. Aan het einde van de sessie zegt Iwata dat Miyamoto de gewoonte heeft om de nieuwste technologie in Mario-games te willen implementeren. Miyamoto is het hiermee eens en meld dat hij hiermee wilt doorgaan, onder andere bij een nieuwe Super Mario Bros.-game voor de Nintendo 3DS.

Miyamoto: Yes. So, in the interests of adopting new technology for the Super Mario Bros. tradition, I am now making a new Super Mario Bros. game for the Nintendo 3DS system.

Iwata: The next stage for the Super Mario Bros. Preservation Society’s activities is the Nintendo 3DS.

Miyamoto: Yes. (laughs) I want to show everyone as soon as possible what the new Super Mario Bros. will be like on the Nintendo 3DS.

Het 3D-effect van de 3DS zal zeker voor unieke grafische vormgeving kunnen gaan zorgen, gezien Miyamoto’s uitspraken dat steroscopisch 3D ervoor zorgt verschil in afstand in platformgames beter in te kunnen schatten.

  1.   
    Verwijder Mij!'s avatar

    Mooi:D

  2.   
    firehopper211's avatar

    New Super Mario Bros.3DS? vraag me af of dat gaat werken in 3D of ze gaan iets aanpassen of het wordt iets als Mario 64 of galaxy maar dan wel een heel nieuw concept.

  3.   
    lassieman's avatar

    Komt deze ook uit in 2D (heb alleen een DS lite, ga denk niet meteen een 3ds kopen)

  4.   
    craz's avatar

    lassieman schreef, "Komt deze ook uit in 2D (heb alleen een DS lite, ga denk niet meteen een 3ds kopen)"

    3ds spelletjes zijn niet compatibel met de normale ds.

  5.   
    lassieman's avatar

    Oohh, dat is wel balen. Had juist zin in mario (kart)