PRIJSVRAAG: Win leuke goodie-pakketten van The Dilemma

Vanaf 3 februari draait de komedie The Dilemma in de bioscopen. Ronny (Vince Vaughn) en Nick (Kevin James) zijn naast goede vrienden ook op zakelijk gebied partners en ze staan op het punt een mega-deal te sluiten. Dan ontdekt Ronny dat Nicks vrouw (Winona Ryder) een verhouding heeft met een andere man (Channing Tatum). Moet Ronny zijn beste vriend de waarheid vertellen? Hierdoor komt niet alleen hun vriendschap maar ook hun carrière op het spel te staan…

Om alvast in de komische stemming te komen, mogen we twee leuke goodie-pakketten weggeven met daarin een alarmklokje en een laptoptas! Wat je daarvoor moet doen? Heel simpel:

– Wordt vriend van MoviesNET op Facebook (ga naar deze pagina en kies voor “Vind ik leuk”)
– Als je het bericht over deze prijsvraag ziet, geef dan aan dat je dat bericht leuk vindt (kies onderaan het bericht voor “Vind ik leuk”)

Zo simpel is het, meer hoef je niet te doen. Zorg wel dat je op tijd bent, want we kiezen alleen winnaars uit de mensen die voor 5 februari hebben deelgenomen aan deze prijsvraag. Prijswinnaars worden in een nieuwsbericht bekendgemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

The Dilemma draait vanaf 3 februari in de bioscoop. Voor meer informatie, zie: www.dilemmafilm.nl.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren