Demo Bulletstorm vanaf 25 januari op PSN en Xbox LIVE

Volgens de Portugese tak van Eurogamer is Electronic Arts van plan om een demo van Bulletstorm uit te brengen op 25 januari. Dit moet gebeuren op Xbox LIVE en het PlayStation Network, al heeft EA nog geen formele datum bekendgemaakt voor de demo.

Volgens het bericht bestaat de demo uit een voorproefje van de spelmodus Echo. Dit is een singleplayer-ervaring met de toevoeging van online leaderboards. In deze modus kan je zelf een map naar keuze spelen, exclusief de dialogen en cutscenes, en het is de bedoeling om simpelweg de hoogste score te behalen door vijanden op de meest creatieve en pijnlijke manieren om zeep te helpen. De demo beperkt zich echter tot een enkele map, waarin hoofdpersoon Grayson Hunt zich een weg moet banen door een vervallen gebouw.

Naar verluidt is het in de demo ook mogelijk om speciale opties voor de spelmodus Anarchy vrij te spelen, die beschikbaar komen als je later de volledige game speelt. De Anarchy-modus is te vergelijken met de spelmodus Horde uit Gears of War 2, waarin je met een aantal andere spelers zoveel mogelijk waves van vijanden moet zien te overleven.

 1.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  *Yeey!*

  Nog 1½ weken, en dan is het zover! 🙂
  Ben benieuwd.

 2.   
  GBA43's avatar

  deze ga ik uiteraard downloaden 😀

 3.   
  XTR17's avatar

  Deze laat ik liggen. Komt gewoon te vlak voor KZ3, missschien later eens als budget. Hoewel dat ook vast niet gaat gebeuren met de vele andere betere titels op de PS3 in mijn ogen.

 4.   
  rubenat's avatar

  ik ga de demo wel ff downloaden

 5.   
  SN0WIE's avatar

  Waarom geen pc demo?

 6.   
  Dark_Phoenix's avatar

  ssamoel schreef, "Waarom geen pc demo?"

  Vraag ik me ook af. We hebben ook recht om te kijken of het wat is.

 7.   
  ChielB's avatar

  Mogelijk komt er ook een PC-demo, maar dit bericht is dan ook nog niet formeel gemeld door Electronic Arts zelf. Tot die tijd is het dus een vrij hardnekkig gerucht.

  Pas met de officiële aankondiging van de demo weten we allicht meer over een eventuele PC-demo. 🙂

 8.   
  iveL's avatar

  Een demo is altijd welkom 😆

 9.   
  firehopper211's avatar

  Sweet! 🙂 k’ga ik even proberen om te zien of het goed is en of het me aanspreekt.

 10.   
  Rijstekorrel's avatar

  Die ga ik downloaden 😀