Tiger Woods houdt zich schuil in het nieuwe deel van Tiger Woods PGA Tour

Zijn naam is nog steeds te vinden op de cover van het nieuwe deel van Tiger Woods PGA Tour, maar dat geldt niet voor zijn uiterlijk. Zoals je ziet in de onderstaande box-art van het nieuwe deel is Tiger Woods nergens te bekennen. In plaats van Tiger Woods is het nu de beurt aan het Masters Tournament logo. De werkelijke titel van de game is zelfs in kleinere lettertype op de bodem van de cover vermeld.

Er is een goede reden om de Masters Tournament veel aandacht te geven in deze serie, want PGA Tour 12 is het eerste deel van de franchise die zich vooral richt op dit prestigieuze toernooi. aldus Peter Moore van EA Sports:

“For more than a decade, the Masters Tournament has been the most requested and coveted feature for the Tiger Woods PGA TOUR franchise among our fans.

Pairing the number one golf video game franchise with the most prestigious golf tournament in the world is a perfect marriage and we’re thrilled to bring our fans this exciting opportunity to experience Augusta National Golf Club like never before.”

Toch is de verminderde aanwezigheid van Woods zichtbaar. De titel is kleiner geschreven en zijn gezicht is van de box-art verdwenen, wat wellicht te wijten is aan zijn persoonlijke schandaal en recente malaise in zijn carrière. Volgens Moore hebben zij nog steeds het volle vertrouwen in Tiger Woods.
“If the insinuation is it’s a reflection of EA Sports backing away from its relationship that goes back literally 13 years with Tiger, that’s not the case whatsoever,” he said. “This is obviously a very important day in our history and an important day in the world of golf videogames, and focusing on the Masters is the right thing to do.”

  1.   
    LearsXD's avatar

    betere cover eigenlijk die van Tiger woods keek hij altijd alsof hij moest schijten

  2.   
    tijs_vp's avatar

    schandaaltje te veel voor tiger

  3.   
    craz's avatar

    Maak dan gewoon een spelletje met de naam golf. Lijkt mij beter.

  4.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Een betere boxart had wel gekunnen… (Ziet er niet uit naar mijn mening!)

  5.   
    Kpyne's avatar

    GamerGames™ schreef, "Een betere boxart had wel gekunnen… (Ziet er niet uit naar mijn mening!)"

    10 jaar staat tiger woods al met bijna identieke foto’s op de boxart, dus dit is iets heel nieuws 🙂

  6.   
    GBA43's avatar

    ik vraag me af of deze games nog wel echt goed verkopen?