Gerucht: Nog meer personages voor Marvel vs Capcom 3?

Onlangs is dan eindelijk de achievements lijst naar buiten gebracht voor MvC3, en vanuit deze lijst kunnen we opmaken dat Capcom nog zeker weten een aantal toevoegingen zal doen aan hun aankomend vechters-pareltje.

SPOILER ALERT!

Op de lijst zijn een paar achievements te vinden die er op duiden dat een aantal onaangekondigde karakters hun opwachting maken in het spel. Neem bijvoorbeeld de ”Satsui No Hado” achievement. “Decide who is the true master of the fist in a Xbox Live match”. We weten dus dat Ryu natuurlijk in het spel zit, maar de kenners onder ons zien het waarschijnlijk al aankomen. Ryu heeft ook een rivaal nodig voor deze achievemen. Zal Akuma misschien langskomen?

Een andere achievement vertelt ons dat we een team moeten maken met ”those who dwell in the darkness”. Hier wordt natuurlijk gerefereerd naar de Darkstalkers personages die in MvC3 zitten. Alleen het ironische hieraan is het feit dat het spel op het moment van schrijven maar 2 personages uit Darkstalkers telt. Morrigan en Felicia. Wie weet zien we Hsien-Ko (Japanse naam Lei-Lei) ook wel verschijnen.

En als laatste is er een achievement die ons 8 lobbies laat aanmaken voor online gevechten en ook deze achievement refereert losjes naar the Taskmasker, één van Marvel’s slechterikken.

EINDE SPOILER

Natuurlijk zijn dit maar een paar grepen uit de lijst en wellicht zijn de bovengenoemde keuzes wel helemaal verkeerd. Wel kunnen we ervan uitgaan dat er nog zeker weten een aantal personages kunnen komen. Misschien zien we de mutantenslopende robot Sentinel uit het voorgaande deel weer terug. Maar ook gaan er geruchten dat Haggar uit de Final Fight-serie zijn opwachting wellicht kan komen maken.

De geruchten vliegen rond over het internet en de hype rond dit spel lijkt alleen maar toe te nemen. We kunnen alleen maar afwachten en kijken wat Capcom op ons bordje gooit.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren