Battlefield: Bad Company 2 Vietnam zal een nog te unlocken multiplayer map krijgen

We kennen 21 december vanzelfsprekend als de dag waarop de winter officieel zijn intrede doet, een korte blik naar buiten geworpen doet ons echter anders geloven, maar wat sommigen van jullie misschien niet weten is dat 21 december ook de dag is waarop Battlefield: Bad Company 2 Vietnam via de gebruikelijke downloadkanalen ter beschikking zal worden gesteld.

Uitgever DICE heeft vandaag bekendgemaakt dat er in deze uitbreiding van de game een nog te unlocken multiplayer map te vinden zal zijn. De opdracht aan alle spelers vanaf 21 december is om zo snel mogelijk 69 miljoen team acties te verrichten. Wanneer eenmaal deze mijlpaal bereikt is, zal DICE de map, genaamd Operation Hastings, aan iedereen ter beschikking stellen. De PC-versie zal echter al op 18 december te verkrijgen zijn, maar alle team acties gelden pas vanaf 21 december.

Onder team acties verstaat men het bevoorraden van je teamgenoten met ammunitie, het reviven, healen, spotten en repareren van voertuigen. De team acties die overigens in de ‘normale’ game verricht zullen worden, tellen ook nog mee. De verwachting is dan ook dat de mijlpaal van 69 miljoen binnen zeer afzienbare tijd gehaald zal worden. De map Operation Hastings kennen overigens echte Battlefield-veteranen nog wel, deze map was namelijk ook al te vinden in Battlefield: Vietnam.

  1.   
    zultrax's avatar

    Joepie!!! Alleen had ook wel stiekem gehoopt op weer een dogfight map net zoals in BF 1943… Operation flaming dart bijvoorbeeld ๐Ÿ™‚

  2.   
    desxeon's avatar

    Ik hou van DICE. ๐Ÿ˜†

  3.   
    Extremegamer's avatar

    kom steeds vaker voor ๐Ÿ™„

  4.   
    rubenat's avatar

    yeah

  5.   
    Nitrix31's avatar

    Het lijkt me wel een vette game, maar waarom moet je er nou voor betalen? Het is eigenlijk nog helemaal het zelfde spel, alleen een aantal andere wapens etc. Ik wacht nog steeds op bf3!

  6.   
    M@tthijs's avatar

    Lex31Killer schreef, "Het lijkt me wel een vette game, maar waarom moet je er nou voor betalen? Het is eigenlijk nog helemaal het zelfde spel, alleen een aantal andere wapens etc. Ik wacht nog steeds op bf3!"

    Het is simpelweg een uitbreiding. Vrij logisch dat je daar voor moet betalen.
    ๐Ÿ™‚

  7.   
    ianyo's avatar

    Volgends mij spelen niet zo heel veel mensen meer BFBC2 ๐Ÿ˜ฎ
    Ik speelde het vande week nog is even want ik las 7 nieuwe maps maar het was heel rustig in alle serveres waar ik was.
    Meestal iets van 5 of 8 personen verdeeld over 2 teams

  8.   
    squidgyboy's avatar

    Operation Hastings was mijn meest favoriete map in de orginele battlefield vietnam ๐Ÿ˜€

  9.   
    cool ice's avatar

    kijk.. das nou een leuke actie. ๐Ÿ™‚ kdenk dat die mijlpaal idd vrij snel gehaald gaat worden.

  10.   
    cool ice's avatar

    ianyo schreef, "Volgends mij spelen niet zo heel veel mensen meer BFBC2 ๐Ÿ˜ฎ
    Ik speelde het vande week nog is even want ik las 7 nieuwe maps maar het was heel rustig in alle serveres waar ik was.
    Meestal iets van 5 of 8 personen verdeeld over 2 teams"

    er zijn 4 nieuwe maps, geen 7. en die rust zou waarschijnlijk wel meevallen. hoewel, t viel mij vandaag ook op. vast toeval.

  11.   
    GamerJaime's avatar

    Haha ik weet niet welke map jij dan gespeeld hebt maar iedere map waar ik vandaag/gisteren en eergisteren in gespeeld heb zat gewoon netjes vol hoor dusja ๐Ÿ˜‰ . Wel jammer inderdaad dat je hiervoor moet dokken maar is logisch ๐Ÿ˜› .

  12.   
    MaTriX's avatar

    Zou enorm top zijn als er ook een SP toevoeging komt, ben namelijk niet zo`n MP fan maar het hele gebeuren klinkt wel vet cool.

  13.   
    Fox's avatar

    Heb liever dat ze de maps goed maken voor elke game mod… Dus niet dat je Squaddeathmatch speelt op een niet normaal groten map. En dat ze tenminste de bug weg halen dat als je low graf hebt dat je door muren heen kan kijken/schieten :D(ik gebruikt hem maar het verneukt het spel wel.)

  14.   
    Nn3m3s1sS's avatar

    Het is weer top DICE!!

  15.   
    GBA43's avatar

    vette Actie! ๐Ÿ™‚