Releasedatum Marvel vs Capcom 3 bekend; boxart ook vrijgegeven

De releasedatum voor Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds is eindelijk definitief! De game zal uitkomen in Europa op 18 februari 2011, aldus Capcom zelf.

Het japanse bedrijf heeft ook aangekondigt dat Jill Valentine (die we kennen van Capcom’s Resident Evil serie) en Shuma-Gorath (bekend van Marvel Comics) toegevoegd gaan worden aan de al uitgebreide collectie speelbare characters. Helaas zullen deze twee characters alleen in de Special Edition in Amerika komen, het is nog onduidelijk of Europese fans ze ook zullen krijgen. Wat echter wel bekend is, is dat Europa leuke merchandise kan bemachtigen via lokale pre-orders. Details hierover zullen binnenkort bekend worden.

Capcom heeft ook de box art van de game bekend gemaakt die je hieronder kan zien. Getekend door Adi Granov, de artiest die ook het pak van Iron Man heeft bedacht en ontwikkeld voor de Iron Man films.



order

order

  1.   
    firehopper211's avatar

    Hell yeah!! ๐Ÿ˜† ik wil zo graag de special edition hebben (Als ik wat geld aan de kant schuiven ๐Ÿ™„ ) dit is mijn anticipated titel van 2011 ๐Ÿ˜‰

  2.   
    firehopper211's avatar

    By the way, er wordt wel eens vaker gezegd dat het niet zeker is of de special of collecters edition van een game naar europa komt maar ik tref het wel eens op een website of in een winkel of events ETC. dat je hem kan pre -oderen. dus ja we zien wel, Alles of Niets. ๐Ÿ™„

  3.   
    ShadyXL's avatar

    Lol, die kapsel van The Hulk ๐Ÿ˜€ Opscheer xD

  4.   
    killingdj0's avatar

    re5 jill ftww

  5.   
    XTR17's avatar

    Wesker. Lijkt me toch om met hem te spelen, helaas is deze genre niks voor mij.