PRIJSVRAAG: Win een tof Scott Pilgrim vs. the World pakket!

De 23-jarige Scott Pilgrim (Michael Cera) is basgitarist in het bandje Sex Bob-omb en hij heeft net het meisje van zijn dromen ontmoet: Ramona Flowers (Mary Elizabeth Winstead). Scott ontdekt dat hij alle zeven ex-vriendjes van Ramona moet verslaan om bij haar te kunnen zijn, aangezien alle exen het op hem hebben gemunt. Scott komt hierbij in gevecht met onder andere skateboarders, veganistische rocksterren en identieke tweelingen. Scott moet ze allemaal verslaan, voordat ze hem verslaan.


In samenwerking met Universal Pictures mogen we hele toffe prijzen weggeven, namelijk drie pakketten met een Scott Pilgrim t-shirt en muts! Wil je kans maken op deze prijs, dan hoef je slechts twee hele simpele stappen uit te voeren:

– Word volger van de MoviesNET-twitter (@moviesnetnl).
– Retweet het prijsvraagbericht (waarin we linken naar dit bericht)

Meer hoef je niet te doen, wij zien eenvoudig wie het bericht van een retweet heeft voorzien. De komende dagen zullen we nog vaker een tweet plaatsen over deze prijsvraag, maar het maakt niet uit welke van die je retweet. Doe het wel op tijd, want deelnemen aan deze prijsvraag kan tot en met vrijdag 26 november! Prijswinnaars worden in een nieuwsbericht bekendgemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Scott Pilgrim vs. the World is vanaf 25 november te zien in de bioscoop. Voor meer informatie over de film kan je terecht op de officiële website.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren