GamersNET RADIO: aflevering 45

We hebben deze week weer eens een debutant bij GamersNET RADIO! Want naast Peter mag deze week onze gloednieuwe eindredacteur Matthijs aanschuiven! Zijn onderwerp van de week gaat over de steeds hogere cijfers die worden gegeven aan games. Zeer inhoudelijk dus, maar gelukkig weet Peter weer lekker lomp zijn liefde voor Fallout: New Vegas te delen!

Natuurlijk behandelen we ook deze week het meest opvallende nieuws, met onder andere de gewelddadigheid van Call of Duty: Black Ops, het fanatieke Blizzard en natuurlijk het grote succes van Apple en Nintendo’s visie daarop! Ook zingt Hans Otjes een klassieker en beantwoorden we geen van jullie vragen!!!

Mocht je zelf vragen hebben, of leuke ideeΓ«n voor het nieuwe seizoen GNR dat start in januari, dan kun je als altijd mailen naar [email protected].

[radio]Luister hier naar aflevering 45 van GamersNET RADIO[/radio]

  1.   
    StuntelX's avatar

    nu al aan het luisteren πŸ˜€

  2.   
    GENERAL_DS's avatar

    vette song :D, ik ben weer terug naar GN radio, 1 tot en met 20 trouw geluisterd. de rest gemist πŸ™

  3.   
    RoHoutje's avatar

    Ik kan deze aflevering niet helemaal luisteren want ik moet ongeveer halverwege voetballen en daarna luister ik weer lekker lui verder! πŸ˜†

  4.   
    Dude…'s avatar

    peter je moet alle veertjes verzamelen want dan gaat je moeder weer praten en geeft je de Auditorie cape en het is een Achievement op daarmee door elke stad te lopen.
    (ik heb nu 910 ptz voor AC2)

  5.   
    ExtremeDotCom's avatar

    thx alweer voor deze aflevering

  6.   
    Dy-88's avatar

    Peter ff over jouw Samsung 3d tv. ik was bij mediamarkt en ik keek toen naar een 3d samsung tv en het beeld flikkerde de hele tijd. volgens de medewerker van mediamarkt lag dat aan samsung zelf.
    als je een 3d tv neemt neem dr dan een van sony, krijg je er ook nog gratis een ps3 bij + 4 games πŸ˜€

  7.   
    GBA43's avatar

    Geweldige intro haha xD πŸ˜›