Christopher Nolan zoekt actrice voor hoofdrol in Batman 3

Sinds het gigantische succes van The Dark Knight zuigen fans al het nieuws omtrent Batman 3 op als een spons, dus ga er ook nu maar goed voor zitten. Onlangs was Tom Hardy (Inception) al gecast voor een nog onbekende hoofdrol in Batman 3, waarbij geruchten gaan dat hij mogelijk The Riddler, Killer Croc of Bane gaat spelen. Inmiddels is Nolan verder aan het zoeken en het ziet er naar uit dat hij een vrouw zoekt voor een nog niet nader te noemen hoofdrol.

Volgens diverse berichten heeft Nolan al gesprekken gevoerd met een aantal actrices met een leeftijd van eind twintig, begin dertig. Hoewel de vrouwelijke kandidaten nog geen idee hebben wat hun rol gaat worden, lijken veel mensen te verwachten dat iemand gezocht wordt voor de rol van Catwoman. Andere logische opties zijn Talia al Ghul (dochter van Ra’s, gespeeld door Liam Neeson in Batman Begins) of Harley Quinn, de leipe sidekick van The Joker.

Nolan staat er om bekend dat hij zo lang mogelijk zaken omtrent het plot geheim houdt, dus meer dan gokken kunnen we vooralsnog niet. Al maakt dat straks de verrassing natuurlijk des te groter…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren