Multiplayer van PC versie Medal of Honor vandaag gepatcht

EA heeft vandaag tijdens de releasedatum van Medal of Honor in Europa meteen een multiplayer patch uitgebracht voor de PC versie. De patch bevat voornamelijk oplossingen voor bugs, zoals het crashen van de game wanneer je van wapens switcht of wanneer je met de graphics modus DirectX 9 speelt.

De patch bevat daarnaast ook verbeteringen voor de server browser van de game en de ping nummers die worden getoond in de game en zal je daarnaast ook vertellen of een multiplayer server vol zit.

  1.   
    PixelShooter's avatar

    Beter een patch, dan een spel vol met bugs, maar neem nu die crash die voorkomt als je van wapens wisselt. Dat hebben ze in de dev studio’s natuurlijk nooit getest?

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    In de studio wel natuurlijk, daar liep alles ook goed maar zodra alles in 1 ISO bestand (DVD) of geüpload moet worden gaat er vaak wel wat fout (Beschadigd / vergeten bestand).

  3.   
    desxeon's avatar

    Beter dat ze het nu doen dan over een week ofzo.

  4.   
    PixelShooter's avatar

    Alfa Warrior schreef, "In de studio wel natuurlijk, daar liep alles ook goed maar zodra alles in 1 ISO bestand (DVD) of geüpload moet worden gaat er vaak wel wat fout (Beschadigd / vergeten bestand)."

    Het programma dat alles in zo’n ISO zet, geeft dat dan ook wel aan dat er iets is misgelopen.
    Het gaat hier ook niet over ‘1 bestand dat vergeten is’ waardoor je zo’n bug krijgt, het gaat over ’n logische fout in de code. Dát moet je nakijken en zie je sowieso in de studio ook.

    Maar goed, beter nu, dan nooit of later. Als je het spel juist had gekocht, moet je toch alles installeren en dan even ’n patch eroverheen, dat zal het ‘m nu ook niet maken. Kan je hoogstens 5 minuten later beginnen spelen..

  5.   
    gebruiker50081's avatar

    Nu de singleplayer nog.

  6.   
    DutchFreeze's avatar

    lol?
    Nu al, ik heb 2 potjes gespeeld. Mar gelukkig geen last van gehad 🙂
    BTW maar weer eens doen ter inwijding van de vakantie 😛

  7.   
    Alfa Warrior's avatar

    @ Pixelshooter, in zo een studio hoeft de bug niet altijd te verschijnen denk er ook an dat zodra het op een DVD gezet word (of zowiezo totdat ze het “Customer ready” hebben gemaakt) er heel veel bestanden gecomprimeerd worden en samengevoegd.

    Kijk maar eens in je systeem mappen zoals je ziet is er meestal geen map met “audio” waar je dan ook alle geluiden uit kan luisteren tenzij je een programma hebt.
    Zelfde geld voor alles.

  8.   
    brend5's avatar

    Op de PS3 heb ik ook wel een grapige bug gevonden. Als ik C4 met de taliban pak dan is dat apparaatje helemaal zwart 😛 maar de C4 niet.

  9.   
    Kpyne's avatar

    Crashen bij wapenswitch? wow dat moet inderdaar SNEL worden gepatcht, kdenk dat mensen nu wel MoH echt kunnen spelen 😆

  10.   
    spychohead's avatar

    heb geen game pc maar dit spel zal nooit met call of duty kunnen concureren maar da’s mijn mening.
    😉

  11.   
    rogier1976's avatar

    godhand schreef, "heb geen game pc maar dit spel zal nooit met call of duty kunnen concureren maar da’s mijn mening.
    😉 "

    Ik vind juist het MP van MOH erg goed, soms erg chaotisch maar het speelt lekker weg. Ik verwacht dat de nieuwe COD nog vetter wordt. SP vind ik MOH tot nu toe niet de beste maar ook dat speelt lekker weg. Beetje veel van hetzelfde maar toch wat nieuws.

  12.   
    ExtremeDotCom's avatar

    ziet er goed uit

  13.   
    ShadyXL's avatar

    Lekker, more patches.. Less problems!