PlayStation 3-patch op komst voor Castlevania: Lords of Shadow

Veel PlayStation 3-spelers zijn vaak geconfronteerd met een corrupte savefile in de game Castlevania: Lords of Shadow. Bij het opstarten van hun game kregen zij de volgende melding te zien: ‘Save file corrupt, will now overwrite, press X to continue.’ Konami, ontwikkelaar van Castlevania, heeft vandaag bekend gemaakt dat zij het probleem willen aanpakken. Dit betekent dat PlayStation 3-bezitters binnenkort een patch kunnen verwachten voor hun Castlevania: Lords of Shadow.

Konami zei het volgende erover:

“Fear not, Vampire Killers. A patch for the PS3 save issue affecting Castlevania: Lords of Shadow is incoming. We’ll update on availability.”

  1.   
    Vinstaro's avatar

    Wanneer is komt nou is eindelijk de review?

  2.   
    MaTriX's avatar

    Kep het spel op de X360 en het is een geweldig spel.

  3.   
    wa@'s avatar

    MaTriX schreef, "Kep het spel op de X360 en het is een geweldig spel."

    Ik denk dan dat ik hem ook maar voor de 360 gaat halen wnat voorkomen is beter dan toch eigenwijs de Ps3 versie halen(Dat is wel handig van twee van die blinkende consoles in huis te hebben ;))

  4.   
    GameAC's avatar

    wa@ schreef, "

    ”MaTriX” schreef, "Kep het spel op de X360 en het is een geweldig spel."

    Ik denk dan dat ik hem ook maar voor de 360 gaat halen wnat voorkomen is beter dan toch eigenwijs de Ps3 versie halen(Dat is wel handig van twee van die blinkende consoles in huis te hebben ;))"

    Ook de 360 versie was niet optimaal. Veel slowdown, maar iig geen save corruption. En save corruption is natuurlijk erger. Maar na de patch zal de PS3 versie technisch gezien net zo goed zijn (gezien het lead platform PS3 was).