DeathSpank: Thongs of Virtue vanaf vanavond te downloaden op PSN

Vanaf vanavond is het tweede deel van DeathSpank te downloaden op PSN. Spelers op de Xbox 360 zullen moeten wachten tot morgen. Op PlayStation Network heeft de game een prijs van $14.99, de prijs in euro’s is nog niet bekend, en voor Xbox LIVE zal het te koop staan voor 1200 Microsoft Points.

Spelers die DeathSpank: TOV in de eerste week downloaden, zullen ook twee stukjes downloadable content gratis ontvangen. Het eerste stukje is de ‘Snowy Mountain Dungeon’ die een andere laag van gameplay toevoegt en het andere stukje DLC is ‘Sidekick Tankko’, waarmee je een vriendelijke ogre tot je beschikking krijgt als speelbaar co-op character.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    vanavond te downloaden op psn al maar psnstore ligt door onderhoud plat bij mij valt vaak weg als alwel verbinding krijg

  2.   
    Jensr's avatar

    Er is onderhoud aan het PSN dus daarom kan je niet inloggen. BTw, de update is morgen pas dus ik denk dat het hier in Europa neerkomt op morgen avond, net als bij de andere EU PSS updates.

  3.   
    Fox's avatar

    best droog dat je niks kan zien van dat spel op GN

  4.   
    RoHoutje's avatar

    Weer zo’n horror spel?

  5.   
    Steelpartyhat's avatar

    Waarom denk je dat het een horror spel is? Want dat is het absoluut niet.
    Het is een humoristische(moeilijk woord 😛 ) actie, sort of rpg en had ik al gezegd dat het heel veel humor heeft? 8)
    Dit is echt een must have.

  6.   
    Steelpartyhat's avatar

    Sorry voor dubbel post

    Dit staat niet in het bericht maar is wel belangrijk, de mensen die deathspank 2 voor de ps3 kopen in de eerste week, krijgen gratis DLC