TV-serie Heroes wordt niet afgesloten met een film

Entertainment Weekly heeft gehoord dat NBC niet van plan is om nog een film te maken omtrent het Heroes-universum. De geruchten deden de ronde dat er een TV-film gemaakt zou worden, om het verhaal van de afgelopen seizoenen Heroes voorgoed af te sluiten, nadat NBC in mei had besloten om geen nieuw seizoen meer te maken. Helaas voor alle fans lijken ook de kansen op een laatste stukje Heroes in de vorm van een film zeer nihil.

Bedenker Tim Kring vertelde eerder dit jaar al dat de serie Heroes een heel breed universum belicht over gewone mensen met ongewone krachten. Er zijn eindeloos veel verhalen binnen dit universum mogelijk en daarom heeft men er ook steeds voor gekozen om met ‘volumes’ te werken, die elk een duidelijk begin, midden en einde hadden. Een afsluitende TV-film zou betekenen dat ze voor altijd klaar zijn met Heroes, terwijl er nog zoveel te doen is met de personages en de verhaallijnen.

De opties worden dus graag opengehouden om ooit nog eens iets met Heroes te gaan doen, maar voorlopig zullen we het dus moeten doen met de afleveringen die tot dusver zijn gemaakt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren