Sony toont speciale PSP-bundel voor God of War: Ghost of Sparta

Sony heeft een eerste afbeelding van het speciale God of War: Ghost of Sparta entertainment pack vrijgegeven en we moeten zeggen, het ziet er bijzonder stijlvol uit. In dit pakket zit een limited edition PSP, in een zwarte uitvoering met rode knoppen en een rode backplate, de PSP-games Chains of Olympus en Ghost of Sparta uit de God of War-serie, een 2GB Memory Stick Pro Duo en de film Kick-Ass op UMD.

Ghost of Sparta wordt op 2 november in de Verenigde Staten verwacht. Een Europese release laat nog op zich wachten, al heeft Sony laten weten dat men ook hoopt dat de game bij ons in november zal verschijnen. Wij hopen vooral dat ook dit Entertainment Pack zijn weg naar Europa vindt straks.

  1.   
    lonestar's avatar

    super vet ๐Ÿ˜‰

  2.   
    sthij's avatar

    echt vet ik zie dat ze niet voor de go hebben gekozen dus ze vinden zelf het ook een fout om de umd eruit te halen ๐Ÿ˜›

  3.   
    RoHoutje's avatar

    haha ziet er leuk uit!

  4.   
    nurie's avatar

    Ben toch niet de enige die deze PSP echt ongeloofelijk lelijk vind? Ziet er heel erg onvolwassen en plastic uit, meer plastic speelconsole voor de kleinste, en ik hoop toch niet dat die god of war spelen ๐Ÿ˜‰

  5.   
    R1chardTM's avatar

    nurie schreef, "Ben toch niet de enige die deze PSP echt ongeloofelijk lelijk vind? Ziet er heel erg onvolwassen en plastic uit, meer plastic speelconsole voor de kleinste, en ik hoop toch niet dat die god of war spelen ;)"

    Ik vind deze kleurencombinatie ook niet echt een succes hoor. ๐Ÿ˜‰

  6.   
    lonestar's avatar

    ik had gelezen dat je god of war: chains of olympus dan gewoon op een voucher code krijgt, en de rest wel gewoon op umd

  7.   
    Pimkingetje's avatar

    Een PSP heb ik al, de game GOW:COO heb ik ook al en de UMD van Kick Ass! ook al. Dus ik houd het op de game alleen. ๐Ÿ˜‰

  8.   
    painkillers's avatar

    mooi