Gerucht: PSP 2 getoond aan uitgevers

Volgens de videogame website Eurogamer heeft Sony’s visie van een volgende PSP bijna de zelfde grootte als de PSP 3000 en bevat het daarnaast touch controls op de achterkant van het apparaatje.

Volgens drie verschillende bronnen van ontwikkelaars, die beweren de nieuwe PSP gezien en gebruikte te hebben, is het scherm mooi en gedetailleerd, maar is de parel van het apparaatje wel de manier waarop games gespeeld worden. Door middel van een touch-gevoelig gebied op de achterkant van de PSP.

Volgens deze bronnen heeft Sony vanochtend de handheld getoond aan uitgevers, waarbij gebruik werd gemaakt van verscheidene first-party games. Een andere bron vertelde daarnaast nog dat hij verwacht dat de PSP 2 eind volgend jaar uit zou moeten komen, alhoewel weer een andere bron minder overtuigd was van de haalbaarheid. Volgens hem kon het nog wel enkele jaren duren.

Het lijkt er daarnaast op dat Sony eerst overwoog om weer met discs te gaan werken, maar uiteindelijk toch besloot om hetzelfde systeem te gebruiken als de PSP Go, werken met flash media ondersteuning.

  1.   
    Pimkingetje's avatar

    Nou, de PSP3000, de PSPgo en nu de PSP2, ik heb medelijden met de mensen die net de PSP300 en zeker de PSPgo hebben gekocht… 😡 Hopen dat het wel een paar jaar zal duren voor er serieus aan gewerkt wordt..

  2.   
    Houserz's avatar

    Je moet die handhelds links laten liggen ,

    graphics zijn niet om aan te zien,

    en het feit dat je dus geen fysieke schijf hebt, maar flash games , komt er bij echt niet in…pfff

  3.   
    nickykolkie's avatar

    Pimkingetje schreef, "Nou, de PSP3000, de PSPgo en nu de PSP2, ik heb medelijden met de mensen die net de PSP300 en zeker de PSPgo hebben gekocht… 😡 Hopen dat het wel een paar jaar zal duren voor er serieus aan gewerkt wordt.."

    nou je kon wel verwachten dat er nog een andere aan zal komen

  4.   
    DGonlag2's avatar

    Houserz schreef, "Je moet die handhelds links laten liggen ,
    graphics zijn niet om aan te zien,
    en het feit dat je dus geen fysieke schijf hebt, maar flash games , komt er bij echt niet in…pfff"

    Games kunnen ook gewoon leuk zijn om te spelen zonder geweldige graphics te hebben. En veel spellen met goede graphics zijn niet altijd leuk om te doen. Dissidia en god of war vind ik toch hele leuke spellen, ookal hebben ze geen geweldige graphics.

  5.   
    MasterRG4's avatar

    nou ik neem toch echter de 3DS

  6.   
    craz's avatar

    DGonlag2″][quote=”Houserz schreef, "Je moet die handhelds links laten liggen ,
    graphics zijn niet om aan te zien,
    en het feit dat je dus geen fysieke schijf hebt, maar flash games , komt er bij echt niet in…pfff"

    Games kunnen ook gewoon leuk zijn om te spelen zonder geweldige graphics te hebben. En veel spellen met goede graphics zijn niet altijd leuk om te doen. Dissidia en god of war vind ik toch hele leuke spellen, ookal hebben ze geen geweldige graphics.[/quote]

    psp heeft nog best wel mooie graphics en games ook die dat waar maken kyk maar naar kh hearts birth by sleep god of war en ga zo maar door 😉

  7.   
    soldierarjan's avatar

    ben geen fan van dat flash geheugen alleen maar krijgt en winkels ook niet.
    het kan wel fijn zijn je hoeft nergens je spellen mee na toe te slepen omdat eral op staan.
    maar je mist dan wel de actie in winkel en daar zijn ze vaak toch nog goedkoper dan op playstation network wat echt oplichterij vind zo.

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ben wel benieuwd hoe die eruit ziet