Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Dawn of War II: Retribution Announcement trailer

Dawn of War II: Retribution is de tweede uitbreiding voor Warhammer 40000: Dawn of War II, waarin je dit keer in de singleplayer aan de slag kunt met meerdere rassen. In deze eerste trailer zie je alvast iets van een van deze rassen, namelijk de Orks.

  1.   
    Fox's avatar

    bruut

  2.   
    Tadao's avatar

    het spel lijkt me bij elke trailer zo vet, maar ik heb mezelf nooit zover gekregen om het echt te proberen o.o

  3.   
    Majo's avatar

    Tadao schreef, "het spel lijkt me bij elke trailer zo vet, maar ik heb mezelf nooit zover gekregen om het echt te proberen o.o"

    Zeker een keer proberen, het is echt de moeite waard ๐Ÿ™‚

  4.   
    Ramses's avatar

    Kolere… moet ik ook weer spelen, gelukkig komt deze pas in 2011 ๐Ÿ˜•

  5.   
    WoKingNL's avatar

    Ben benieuwd hoe ze nou het verhaal verder doen want ik ben toch wel benieuwd of ze je keuze integreren die je aan het eind van chaos rising maakte en het einde van chaos rising zelf natuurlijk, de blood ravens zijn wel redelijk effed als ze the despoiler ook nog tegen zich krijgen. ๐Ÿ™‚ Vraag me ook af of ze er weer een nieuwe race bij gooien, opzich niet nodig maar wel leuk als de tau erbij zouden komen ofzo. Waarschijnlijk niet omdat het niet erg in het verhaal past zover ik kan zien maar ok.

    @ tadao, zeker doen! De campaign zelf is het al waard, zeer leuk om co-op op de moeilijkste difficulty te spelen en last stand mode online zitten ook aardig wat uurtjes in.

    Edit: Faal, lees het bericht hieronder en zie dat er een nieuwe race moet komen, mooi! ๐Ÿ˜ณ