PC- en Macgamers eerste Halo krijgen visueel extraatje Halo: Reach

Als je een PC-gamer en een echte fan bent van Halo en de game Halo: Combat Evolved hierdoor al vroeg hebt gekocht, dan heeft Bungie iets leuks voor je in petto. Vroege vogels van zowel de PC-versie als de Mac-versie van Halo: Combat Evolved zullen namelijk in Halo: Reach extra visuele ‘flair’ krijgen. Dit heeft Bungie gezegd op het officiële forum.

The reward is a small “visual flair”, as was described during the last days of Halo 2 for players of that game. Not armor or anything in the Armory. We realize that some people have lost their keys or never played online to validate their key, and unfortunately we can’t do anything about that. If that’s you, you’re not missing out on something like Recon or Flames, it’s just a little indication that people have been part of a certain Halo community for a while, and we wanted to give them a nod.

As others have noted, we have no way of telling if you’ve played the Xbox version, so that isn’t included here.


Wat het extraatje precies zal zijn is dus nog niet bekend gemaakt, maar het zal geen armor of iets anders uit de Armory zijn. Bezitters van de Xbox-versie van Halo: Combat Evolved vallen buiten de boot, gezien Bungie niet kan zien of je de Xbox-versie hebt gespeeld. Daarnaast moet je voor 26 mei de 25-cijferige key van je game hebben geactiveerd door een keer online te gaan voor een potje multiplayer. Koop je de game dus nu pas of had je je key nog niet geactiveerd, dan heb je dus helaas pech.

Overigens is dit niet per se Bungie te verwijten, want de voornaamste reden hiervoor is dat mensen anders een keygen gingen gebruiken om de beloning binnen te slepen, terwijl ze het originele spel helemaal niet in bezit hebben. Dit zou niet bepaald fair zijn tegenover de echte fans.

  1.   
    Aftermath's avatar

    Oh! 😛 ik dacht ff dat hij ook voor de pc kwam.. nouja jammer..niet goed gelezen

  2.   
    craz's avatar

    Aftermath schreef, "Oh! 😛 ik dacht ff dat hij ook voor de pc kwam.. nouja jammer..niet goed gelezen"

    Je bent niet de enige die dat dacht:P.

  3.   
    Tadao's avatar

    yagamer schreef, "

    ”Aftermath” schreef, "Oh! 😛 ik dacht ff dat hij ook voor de pc kwam.. nouja jammer..niet goed gelezen"

    Je bent niet de enige die dat dacht:P."

    ik dacht het ook nog, al hadi k hem dan nog steeds voor de xbox gehaald xP

  4.   
    GamerUnknown's avatar

    volgens mij dacht iedereen dat hij ook op de pc zou verschijnen ( ik wel ) maarja. mijn pc heeft al moeite met gratis flash games :S

  5.   
    i7 Grendel's avatar

    Ik heb geen Xbox en geen PS3, maar ik wil eigenlijk wel meer Halo. Ik had dus gehoopt dat Halo Reach inderdaad naar de PC/Mac zou komen. Ik blijf het altijd jammer vinden dat Halo 3 niet op de PC is verschenen. Ik zou zo graag zien dat ze de serie compleet maakten. Ook al zou Microsoft het nu nog uitbrengen als Windows 7 only.

  6.   
    coolsharpei's avatar

    Leuk gedacht van Bungie 😀

    ik was alleen een xbox fan

  7.   
    MaTriX's avatar

    GamerUnknown schreef, "volgens mij dacht iedereen dat hij ook op de pc zou verschijnen ( ik wel ) maarja. mijn pc heeft al moeite met gratis flash games :S"

    Lol en ik dacht dat mijn PC kwa games bagger was maar ja das de reden waarom ik de laatste jaren een console gamer bent geworden.

    Er wordt trouwens genoeg promotie voor de game gemaakt, en ik zelf ben niet echt een Halo fan nu vond ik deel 1 geweldig maar deel 3 kon ik me niet in vinden, deel 2 niet gespeeld vanwege dat vista gebeuren en vista komt er bij niet in maar wat ik tot nu toe van Reach zie ziet er toch wel erg goed uit.

  8.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ik heb het origineel van Halo op de PC hier nog wel ergens liggen, alleen jammer dat Halo Reach niet op de PC is dus ik heb geen zin om de game weer te installeren voor zo iets onzinnigs als dit 😕

  9.   
    killingdj0's avatar

    telt 3 jaar geleden ook nog?

  10.   
    xDafuzey's avatar

    Aan alle pc gamers een vraagje weet iemand een goeie game pc/notebook of laptop die niet al te duur is maar waar je wel veel games op kan spelen zoals Mw2 en WoW en SC 2
    Dankje wel voor jullie aandacht