Toch geen 4-speler co-op voor Killzone 3

Eerder deze week wist het online PlayStation Network/PlayStation 3-magazine FirstPlay te melden dat het aanknallende Killzone 3 een coöperatieve 4-speler-modus zou gaan bevatten, die zich zou gaan richten op het voltooien van missies.

Tim Clark, hoofdredacteur van zowel FirstPlay Magazine als Official PlayStation Magazine, heeft echter laten weten dat deze informatie niet klopt en dat er geen 4-speler co-op zal zijn in Killzone 3. Slecht nieuws dus voor degenen die hier met volle hoop naar uitkeken.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    kijk uit na de game co-op doe toch niet zovaak is geen teleurstelling

  2.   
    AtRewrite's avatar

    Ze proberen het te ontkennen, dus hebt wel degelijk kans dat het er wel inkomt. Maar als het er niet in zou komen dan maakt mij dat niet zoveel uit, want mij draait het toch om de multiplayer. 😉

  3.   
    Ken2BE's avatar

    Maar is het dan zo moeilijk om co-op in games te steken??Heeft dat dan iets te maken dat de engine dat niey aan kan of heeft dat daar niets mee te maken?

  4.   
    Kpyne's avatar

    Hier baal ik best van, goeie co-op game

  5.   
    Sarge's avatar

    4 vind ik persoonlijk zelfs te veel voor co-op, ik vind 3 ideaal 🙂

  6.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Jammer, ik krijg hopelijk BFBC2 voor mijn verjaardag en dan ga ik zeker onslaught halen omdat dat zo vet is, zou killzone ook moeten doen past daar echt goed bij.

  7.   
    Houserz's avatar

    Dit is dan weer erg jammer, toch 1 van de dingen waar ik me op verheugd had, najah dan maar co-open met Lost planet 🙂