Download nu enkele gigantische screenshots van RAGE

Bethesda heeft op haar weblog een drietal screenshots van RAGE uitgebracht, de post-apocalyptische combinatie van first-person shooting en racen. Niets bijzonders, zou je in eerste instantie zeggen. Dat dachten wij ook, totdat we zagen dat het om gigantische screenshots gaat. Sterker nog: GIGANTISCHE screenshots.

Op het weblog staan linkjes naar de drie screenshots annex wallpapers, met een resolutie oplopend tot 25.600 x 16.000. En jij maar denken dat je een binkie was met je full-HD monitor.

Deze enorme platen heeft Bethesda tijdens de E3 gebruikt om haar booth mee op te leuken en om te laten zien waar de MegaTexture-technologie van RAGE toe in staat is. Overigens zijn er ook zip-files beschikbaar met diverse kleine formaten, voor als je 282MB of 363MB voor een enkel screenshot iets teveel van het goede vindt. De downloadsnelheid via de server van het weblog is namelijk niet al te best en het schijnt dat Photoshop ruim 1,7GB aan RAM nodig heeft om zo’n enorm screenshot weer te geven.

  1.   
    MaTriX's avatar

    Heb zojuist een bioscoop scherm gejat eeeh geleend (breng hem dadelijk terug 😀 ) en mot zeggen die screens zien er geweldig uit erop ^^

  2.   
    ChielB's avatar

    Tijd voor een grotere monitor 😛

  3.   
    midnightcraig's avatar

    Ik vind wel raar dat het bestand zelf kleiner is dat de ram-geheugen die in beslag neemt wat ik verder nog nooit heb gezien.

  4.   
    Menyz0r's avatar

    lol sick 😆

  5.   
    jessin9731's avatar

    maar RAGE is toch van ROCKSTAR?
    Rockstar Advanced Game Engine. gta en red dead redemption zijn er mee gemaakt

  6.   
    Verluci's avatar

    HUGE! ik vind ze een beetje te groot (in bestandsgrootte) om allemaal te downexD

  7.   
    DeAdSeYe's avatar

    ”jessin9731″ schreef, "maar RAGE is toch van ROCKSTAR?
    Rockstar Advanced Game Engine. gta en red dead redemption zijn er mee gemaakt
    "

    Nope, RAGE wordt ontwikkeld door id software, en deze game loopt op engine ID Tech 5 waar ook Doom 4 op gaat lopen. En de uitgever wordt Bethesda.

  8.   
    wou007's avatar

    Ik heb gekeken en met Photoshop CS3 gebruikt hij bij mij maar 998.240 kB werkgeheugen dus dat valt mee, vette pics trouwens 😀

  9.   
    iveL's avatar

    mega :O