Launch van mysterieuze nieuwe Bungie-game zal ongelofelijk worden

Activision verbaasde vriend en vijand afgelopen april door te melden dat men een overeenkomst had afgesloten met ontwikkelaar Bungie. De ontwikkelaar van diverse Halo-titels houdt zich voor de komende tien jaar bezig met een geheel nieuwe franchise en volgens een verklaring van Activision zal de launch van deze nieuwe titel “ongelofelijk” worden:

    “Obviously, we haven’t announced timing, or anything like that: they’re focused on launching [Halo] Reach. But the process is going to be cool, the launch is going to be incredible. I’m really excited.”

Het is nog volstrekt onduidelijk waar Bungie mee bezig is, al werkt een groot team uiteraard nog steeds hard aan Halo: Reach. Wel weten we dat Jason Jones, mede-oprichter van Bungie, de leiding heeft over het nieuwe project. We wachten geduldig op een eerste teaser…

  1.   
    Tadao's avatar

    Mwah,ik ben nieuwsgierig maar niet op de manier van een gat in het dak springen

  2.   
    MaTriX's avatar

    Activision vind alles wat ze zelf doen geweldig en goed en mooi en beter, net zoals prijs verhogingen van games en belachelijke prijzen voor een map pack maar wat een ander doet dat is niet zo geweldig.

  3.   
    Carmen07's avatar

    Dat is een verschil tussen commercieel zijn en de ontwikkelaars zelf, kan Bungie natuurlijk niks aan doen. Zolang de games echt heel goed zijn heb ik er wel geld voor over, ook al is het erg duur.

    Ik ben wel benieuwd wat Bungie gaat maken. Stiekem hoop ik op een echte RPG, al is het een studio die toch vooral met shooters bezig is geweest.

  4.   
    N360Gamer's avatar

    Shut up & launch die shit dan! 8)

  5.   
    desxeon's avatar

    Zal mij benieuwen.

  6.   
    soulzx3's avatar

    ben zeer benieuwd

  7.   
    Houserz's avatar

    Ik moet eerlijk zijn dat ik toch best nieuwsgierig ben 🙂

  8.   
    tyb's avatar

    Ik hoop op een nieuwe sf franchise. Maar dat wordt het waarschijnlijk niet.

  9.   
    iveL's avatar

    hopelijk weer xbox-only