PlayStation Move verschijnt op 15 september; ook prijs bekend

Sony heeft op zijn E3-persconferentie onthuld dat PlayStation Move op 15 september in Europa zal verschijnen. Ook de Amerikaanse prijs is inmiddels bekend, maar de dollarprijs zal naar alle waarschijnlijkheid dezelfde zijn als die van de euro. Een enkele Move controller zal voor 49,99 over de toonbank gaan, terwijl de nunchuck add-on voor een van bedrag 29,99 zal worden verkocht. Er zal ook een bundel beschikbaar zijn, waarin de PlayStation Move met de nunchuck, de camera en de game Sports Championship samen een prijskaartje van 99,99 dollar zullen hebben. Het is daarnaast nog mogelijk om de hiervoor genoemde bundel samen met een PlayStation 3 Slim te kopen voor 399,99.

  1.   
    LittleRemco01's avatar

    Veels te Duur , Maar ik wacht nog even ..

  2.   
    Verluci's avatar

    pff
    best duur…
    maargoed, ik ga maar sparen voor de bindel met ps3:D

  3.   
    Marijn-8-Gerrard's avatar

    ik heb alles rond de playstation move helaas niet gevolgd, dus kan iemand mij uitleggen wat het precies inhoudt en wat nou het verschil is met eyetoy op de ps 2?

  4.   
    LittleRemco01's avatar

    Marijn-8-Gerrard schreef, "ik heb alles rond de playstation move helaas niet gevolgd, dus kan iemand mij uitleggen wat het precies inhoudt en wat nou het verschil is met eyetoy op de ps 2?"

    Op ( Uit mijn hoofd ) Gametrailers.com Kan je De Persconfrentie nog eens Terugzien 😉

  5.   
    soldierarjan's avatar

    best prijzig maar gewoone controller kost ook rond €60 dus van die kant valt het dan ook wel weer beetje mee en weten nog niet wat kineckt ofziets kost

  6.   
    nanathan's avatar

    even afwachten en dan op ebay kopen voor 3/4 van de prijs :p

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    ”LittleRemco01″ schreef, "Veels te Duur , Maar ik wacht nog even .."

    Ik ook