Uncharted 2 krijgt Siege Expansion Pack en Double Cash Weekend

Ontwikkelaar Naughty Dog heeft via het Europese PlayStation-blog laten weten dat vandaag het Siege Expansion Pack voor Uncharted 2: Among Thieves zal verschijnen. In de loop van vandaag verschijnt deze downloadable content op het PlayStation Network en tegen een vergoeding van €5,99 haal je het Pack in huis.

Het Siege Expansion Pack is de grootste DLC-uitbreiding die Naughty Dog tot op heden heeft uitgebracht. In het Pack zitten twee nieuwe mappen, zes nieuwe multiplayer skins, 11 nieuwe online-only Trophies en een geheel nieuwe co-op spelmodus genaamd Siege. Ter ere van deze release gaat er dit weekend ook nog een Double Cash Weekend van start. Tussen vrijdagavond 19:00 uur en maandagavond 19:00 uur kan je zodoende in de multiplayer extra snel cash verdienen.

De Siege co-op modus plaatst je samen met maximaal twee vrienden tegenover hordes vijanden. De bedoeling is dat je 10 ‘waves’ van vijanden overleeft, maar je bent tegelijkertijd verplicht om binnen een bepaald gebied te blijven dat behoorlijk pittig is om te verdedigen. Zodra alle spelers in het betreffende gebied zijn, vult een cirkel zich en gaat er een countdown timer lopen, waarbij de ‘wave’ is gewonnen als je allemaal nog in leven bent als de teller op nul staat.

Een bekend principe dus, maar met een kleine twist dat je steeds een binnen een klein gebied moet blijven, wat uiteraard voor de nodige tactiek en uitdaging zorgt. Zie het dan maar eens een tijdje vol te houden tegen vijanden met riot shields, gattling-guns, een paar snipers en een vijandige helikopter.

Verder heeft Naughty Dog zojuist al een nieuwe update voor Uncharted 2 online gezet, waarmee enkele bugs worden verholpen en wat tweaks worden doorgevoerd.

  1.   
    Defensie's avatar

    lijkt me leuk het spel zelf ga ik maar eens uit testen:P

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Moet dit nog steeds een keer online doen. En de DLC klinkt erg goed 😉

  3.   
    nanathan's avatar

    Heftig, alleen spijtig datk hem nog altijd niet heb

  4.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    echt kut, joh. nou heb ik maar 74% van de trofeeen maar ik heb hem wel platinum zie ik er echt uit als een noob. ze hadden die trofeeen niet moeten adden. maare krijg ik ook double xp als ik die expansion niet haal?

  5.   
    Kpyne's avatar

    Volgens mij wel shark. Es uitproberen?