Project Natal krijgt yoga game

Dat er sportgames zouden komen voor Project Natal viel behoorlijk te verwachten, maar ook yoga games voor Project Natal zijn niet zo’n heel vreemd idee. Dit soort games zijn er immers ook voor de Nintendo Wii en zelfs voor de Nintendo DS.

Uit een releaselijst is vandaag gebleken dat er een game genaamd Yoga Natal op komst is. Deze game zal uiteraard uit worden gebracht voor de Xbox 360 en wordt in Amerika verwacht rond oktober. Volgens de Engelse website van Amazon zal de game rond 29 oktober verkrijgbaar zijn in Engeland en zal de prijs rond de twintig euro liggen. Verder is er nog niks bekend over de game, behalve dat de uitgever het Engelse bedrijf Tradewest is.

Meer Yoga Natal

  1.   
    Th3 Click3r's avatar

    hmmm gay… 😳

  2.   
    HeroWulf's avatar

    eigelijk best wel minder ze moeten meer tijd concentreren op het maken van hardcore games voor op Natal. ik hoop zo erg met al mijn hart dat het niet iets wordt zo als de wii. dat er maar 1 of 2 hardcore games per jaar voor op uit komen.

  3.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    HeroWulf schreef, "eigelijk best wel minder ze moeten meer tijd concentreren op het maken van hardcore games voor op Natal. ik hoop zo erg met al mijn hart dat het niet iets wordt zo als de wii. dat er maar 1 of 2 hardcore games per jaar voor op uit komen."

    Ja maar ik denk dat het wel zoiets gaat worden. van die slechte spelletjes die allemaal hetzelfde zijn. en het begint nu al met yoga nog even en ze noemen het XBOX FIT 😡

  4.   
    Kilerden's avatar

    En nu begint de flood van de casual games voor natal 😥

  5.   
    Neolite's avatar

    Kilerden schreef, "En nu begint de flood van de casual games voor natal 😥 "

    Kon niet uitblijven, maar is er wat op tegen dan? De echte games blijven wel gewoon komen hoor. Zeker op een platform als de Xbox360. Het word echt geen tweede Wii. 😉

  6.   
    JonsoN's avatar

    :’)

  7.   
    GameAC's avatar

    Hiep hoi!

  8.   
    xHouse's avatar

    Eindelijk, hier zat ik al jaren op te wachten! 🙄

  9.   
    killingdj0's avatar

    duh dit kon je al weten

  10.   
    LennartvA's avatar

    Ehm overspannen huisvrouwen en gamers zijn twee verschillende dingen. Ik dacht dat iedereen dat wel wist na Wii Fit. 🙂

  11.   
    JonsoN's avatar

    Hopelijk begint Sony niet met die Crap..

  12.   
    Kilerden's avatar

    Neolite schreef, "

    ”Kilerden” schreef, "En nu begint de flood van de casual games voor natal 😥 "

    Kon niet uitblijven, maar is er wat op tegen dan? De echte games blijven wel gewoon komen hoor. Zeker op een platform als de Xbox360. Het word echt geen tweede Wii. 😉 "

    Nee dat maakt mij niet zoveel uit, ik vind het alleen jammer dat zulke systemen altijd met zulke games worden gepromoot bij release.

  13.   
    N360Gamer's avatar

    Th3 Click3r schreef, "hmmm gay… 😳 "

    Hmmm Wii? 😳