Originele Nintendo DS 30 miljoen keer verkocht in Japan

Met alle commotie rond de aankondigingen/ en speculaties over de nieuwe Nintendo DS, vergeten we misschien zijn enige echte voorganger: de originele Nintendo DS, ook bekend onder de naam DS ‘Phat’. Deze oude rakker blijkt namelijk maar liefst 30 miljoen keer over de Japanse toonbanken gegleden te zijn.

Niet alleen de handheld verkoopt nog erg goed in Japan, ook de games gaan hun gangetje: New Super Mario Bros., Pokémon Diamond and Pearl en Animal Crossing: Wild World vormen de best verkochte games voor de Nintendo DS in Japan.

 1.   
  Magana's avatar

  Jemig zeg! 30 miljoen keer! Dat is zeg maar… VEEEUUUL! 😮

 2.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  Hoeveel keer in china dan??? daar wonen zo’n 1,3 miljard van onze inwoners op de aarde 😛 Opzich best veel, maar de psp lijkt mij 10x beter maar das mijn smaak.

 3.   
  killingdj0's avatar

  heb nu een dsi en dsi XL doeloos? ja

 4.   
  VkraM16's avatar

  GamerGames schreef, "Hoeveel keer in china dan??? daar wonen zo’n 1,3 miljard van onze inwoners op de aarde 😛 Opzich best veel, maar de psp lijkt mij 10x beter maar das mijn smaak."

  Weetje DS en PSP vergelijken is eigenlijk hetzelfde als met ”appels met peren” vergelijken, oftewel het zijn hele andere dingen dus je kunt ze niet met elkaar vergelijken.
  Maar zoals je dat zegt dat is jou smaak 😛

 5.   
  i_yell0wi7's avatar

  GamerGames schreef, "Hoeveel keer in china dan??? daar wonen zo’n 1,3 miljard van onze inwoners op de aarde 😛 Opzich best veel, maar de psp lijkt mij 10x beter maar das mijn smaak."

  Maarja ik vind ook de psp mooier graphis maar in Japan is de DS veel populairder en wat je zegt iedereen zijn eigen smaak 😉

 6.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  Jellehuis schreef, "

  ”GamerGames” schreef, "Hoeveel keer in china dan??? daar wonen zo’n 1,3 miljard van onze inwoners op de aarde 😛 Opzich best veel, maar de psp lijkt mij 10x beter maar das mijn smaak."

  Maarja ik vind ook de psp mooier graphis maar in Japan is de DS veel populairder en wat je zegt iedereen zijn eigen smaak 😉 "

  Als ik voor de xbox 360 of ps3 zou kiezen in plaats van ds en psp dan weet ik het wel. Maar voor de hand console vind ik de psp/iphone het best 🙂