Warner Bros. onthult Batman: The Brave and the Bold

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft Batman: The Brave and the Bold the Videogame aangekondigd voor de Wii en Nintendo DS. De game is gebaseerd op de gelijknamige animatieserie en laat fans spelen met Batman en zijn bondgenoten uit het DC Universum, waarbij je het opneemt tegen tientallen populaire schurken.

Spelers gaan op een spannend avontuur langs van misdaad vergeven steegjes, buitenaardse planeten, verlaten ondergrondse steden en mysterieuze laboratoria. De authenticiteit van de strip wordt verder versterkt door de aanwezigheid van Batman’s iconische gadgets, zoals Batarangs en zijn Grapnel Gun.

Naast een singleplayer bevat de game ook een co-op modus voor twee spelers. Je kunt dan kiezen om met personages als Robin, Green Lantern, Blue Beetle en gasthelden als Aquaman te spelen en samen puzzels op te lossen en tegen vijanden te vechten. Er is ook een optie om de Wii-versie aan de DS-versie te koppelen en zodoende Bat-Mite als speelbaar personage vrijspelen.

Batman: The Brave and the Bold the Videogame wordt dit najaar verwacht voor de Wii en Nintendo DS.

  1.   
    Darkknight's avatar

    gelukkig… toen ik de titel las d8 ik nee joh… is dat het vervolg? maar hij komt voor de wii en DS xD

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Vervolg? Op Arkham Asylum? Die is gewoon al in ontwikkeling dus daar staat dit toch los van 🙂 Dit is voor de casual en family met de animaties als basis. Wel cool wellicht als er leuke gameplay in verwerkt wordt

  3.   
    brend5's avatar

    dit gaat toch weer massaal gedownload worden zoals bij elk ds spel