Update Playstation 3 demo Aliens vs. Predator

PlayStation 3-gebruikers kunnen een update voor de Aliens vs. Predator demo downloaden. De demo moet helaas helemaal opnieuw gedownload worden, maar hierdoor worden de verbindingsproblemen, die eerst aanwezig waren, wel verholpen. Om de pijn te verzachten zitten er een aantal extra functies in de demo zoals de mogelijkheid om zelf een game te hosten of door beschikbare games te bladeren.

Jason Kingsley van Rebellion zei hierover:

    “We are confident that the matchmaking issue has been fixed with this new demo and we will be monitoring community activity closely over the coming days to ensure that it has been fully resolved. We would like to thank the community for all of their valuable feedback and continued patience.”

    “We chose Deathmatch as the mode for the demo as it’s very familiar to all FPS gamers and minimizes restrictions on players while they are getting to grips with the controls of each of the three playable species. We have plenty of new modes in the game and players only have to wait a matter of days before they can play them when the game launches.”

Ze zijn er dus van overtuigd dat de eerdere verbindingsproblemen verholpen zijn. Ook bedankt Kingsley iedereen die feedback heeft gegeven en geduldig zijn geweest. De reden waarom ze ‘Deathmatch’ hebben gekozen, is omdat dit het meest herkenbaar is voor FPS-gamers. Overigens zullen er meerdere modi in de volledige versie van het spel zitten.

  1.   
    superdedupe's avatar

    ik heb een potje kunnen spelen door gewoon een heleboel vrienden uit te nodigen en dan heb je geen matchmaking nodig en ik vond een vermakelijke multiplayer. vooral als je een mens bent is het best wel leuk om bang te zijn voor de andere 2 stealthy rassen… maar geen van de klassen is echt overpowered, een marine kan makkelijk een alien of predator afschieten, als hij hem ziet tenminste.

  2.   
    najreteip's avatar

    Aargh, ik krijg net bericht dat ik m mag gaan halen, maar zit tot woensdag in het buiteland! 😥

  3.   
    Deja Vu's avatar

    Overigens zullen er meerdere modi in de volledige versie van het spel zitten.

    Lijkt me nogal logisch he? 😛

  4.   
    Daniel Z's avatar

    Vandaar dat ik niet online raakte.

  5.   
    Fox's avatar

    omg het is ook altijd de ps3 die voorgetrokken wordt door gamemakers 👿

  6.   
    aliendydo's avatar

    omg het is ook altijd de ps3 die voorgetrokken wordt door gamemakers

    De PS3 was de enige console met een probleem…

  7.   
    Overload14's avatar

    foxforgames schreef, "omg het is ook altijd de ps3 die voorgetrokken wordt door gamemakers 👿 "

    jij zegt dat de Ps3 word voorgetrokke maar er waren enkel fouten in de Ps3 versie met de Xbox was er niks. Dus dan is het wel logisch dat alleen de Ps3 een update krijgt. En je zegt dat de ps3 word voorgetrokke door gamemakers terwijl ze dat meer doen met de xbox