Nieuwe game van The Behemoth is BattleBlock Theater

The Behemoth, de ontwikkelaar die bekend staat om Alien Hominid en Castle Crashers, razend populaire games voor Xbox Live Arcade, heeft een naam verzonnen voor hun derde game, namelijk BattleBlock Theater. Op hun weblog heeft The Behemoth een trailer en een kleine synopsis geplaatst.

In de trailer zie je hoe twee vrienden vechten over een hoge hoed en een grote edelsteen. Verder zie je dat een een boel figuurtjes, met geometrische hoofden, elkaar aan het slaan zijn en stunts aan het uithalen zijn. Het verhaal gaat over twee beste vrienden die gestrand zijn op een eiland, waar zij een mysterieus theater ontdekken. Je wordt verraden door die beste vriend, Hatty, en je wordt ook nog eens gedwongen dodelijke optredens te doen in het theater. Dit is echter nog maar het begin van je problemen. Het klinkt misschien vaag, maar dat zijn we wel gewend van deze ontwikkelaar.

BattleBlock Theater zal ergens dit jaar verschijnen op Xbox Live.

 1.   
  MaTriX's avatar

  The Behemoth was een ruimteschip uit Wing Commander 3 😛

 2.   
  nickykolkie's avatar

  ”matrix50″ schreef, "The Behemoth was een ruimteschip uit Wing Commander 3 😛

  "

  en een supermutant uit fallout 3 😀

 3.   
  killingdj0's avatar

  ”kolkie95″ schreef, "[quote=”matrix50″]The Behemoth was een ruimteschip uit Wing Commander 3 😛

  "

  en een supermutant uit fallout 3 😀 [/quote]

  omg wou ik net zeggen:D

  en een mod in c&c tiberium wars dikke alien 😀

 4.   
  Steelpartyhat's avatar

  >_< gaan we over in welke games een behemoth zit praten? hopelijk word deze game vet en behemoth zat ook in final fantasy series