Rockstar: Volgende maand grote onthulling L.A. Noire

In 2006 werd L.A. Noire al aangekondigd door Rockstar en Team Bondi. Tot dusver hebben we maar sporadisch iets gehoord over de game, maar daar gaat binnenkort verandering in komen. Rockstar heeft namelijk laten weten dat men volgende maand L.A. Noire groots gaat onthullen.

Volgens een forumpost van Rockstar krijgen we een diepgaande presentatie en gaat men uitgebreid in op de unieke en innovatieve eigenschappen van de game:

    “There will be something great to see soon – a proper in-depth look at the game and why it is so ground breaking and innovative, both in terms of the game’s design and the amazing new technology to support it. Expect to see a long-awaited reveal via a big cover story next month.”

De onthulling zal via een cover story naar buiten worden gebracht, dus we houden de bekende grote gaming magazines scherp in de gaten.

L.A. Noire is een klassiek detectiveavontuur dat zich afspeelt in het Los Angeles aan het eind van de jaren ’40. Je moet een aantal gruwelijke moorden oplossen en je komt er te diep met je neus in te zitten. Gevolg is dat je binnen no-time tot aan je nek in de stront zit in de onderwereld van The City of Angels.

Ontwikkelaar Team Bondi heeft het Los Angeles uit de jaren ’40 zeer nauwkeurig nagebouwd voor deze game. Nog geen tientallen freeways, nog geen Afro-Amerikanen die rappen dat ze uit Compton en Long Beach komen, nog geen rolschaatsende meisjes op Santa Monica Beach Boulevard. Nee, in die tijd ging het om misdaad, drugs, jazz, corruptie en Hollywood. De game kent meerdere eindes en de keuzes van de speler hebben veel invloed op het verhaal en de uitkomst van de zaak. Verder speelt de Amerikaanse Marine een sleutelrol in het verhaal van L.A. Noire en de game krijgt tevens diverse side-missions, gebaseerd op echte cases uit 1947.

L.A. Noire zal verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    JonsoN's avatar

    Zo, dat werd tijd zeg! Ben benieuwd:D

  2.   
    GameAC's avatar

    Gelukkig dat deze game nog in ontwikkeling is. Mijn aandacht was zeker gewekt na de eerste trailer.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Het ziet er wel goed uit ben benieuwd 😀

  4.   
    xHouse's avatar

    Lijkt me iets fijns, iets origineels en hopelijk ook goed uitgewerkt.

  5.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Ik vind het zo irritant dat Rockstar niet meer games maakt voor PC. Alleen maar xbox360, playstation 3.

  6.   
    plesticmen's avatar

    nou het zou me benieuwen met de capaciteiten van rockstar 😀