GamersNET RADIO: aflevering 3

De week gaat snel en daarom staat aflevering 3 van GamersNET RADIO alweer voor de deur. Is de singleplayer-game ten dode opgeschreven als genre? Dat is het onderwerp waar we het over hebben. Daarnaast behandelen wij natuurlijk het meest opvallende nieuws van de week met onder andere het uitstel van Splinter Cell, heeft Hans Otjes weer een nieuw lied, hebben we een prijswinnaar en kun je deze week een Special Edition van Tekken 6 winnen! Kortom, genoeg te beleven deze week!

Deze week presenteren Peter Bouwman en Menno Schellekens GamersNET RADIO en je kunt de volgende onderwerpen verwachten:

    Het nieuws met onder andere de eventuele terugkeer van Duke Nukem
    Is de singleplayer-game ten dode opgeschreven?
    Muziek over Halo
    Win de Special Edition van Tekken 6 voor een console naar keuze inclusief een t-shirt van de game

Veel plezier met luisteren en mocht je vragen, opmerkingen, klachten of complimenten hebben, dan kun je die mailen naar [email protected] en wie weet behandelen we jouw mail in de volgende aflevering.

[radio]Luister hier aflevering 3 van GamersNET RADIO[/radio]

  1.   
    Dr. D3nVil's avatar

    oke vet hier zat ik op te wachten:P ga het nu ff luisteren ๐Ÿ˜‰

  2.   
    nurie's avatar

    sony’s playstation ligt toch wat lekkerder op de markt tegenover de xbox 360 als we praten over een multimedia platform. Blu-ray, inplaatstbare HDD, een internet browser. Het is leuk dat Microsoft nu eindelijk het nut van een multimedia player ziet. Maar het is daar hardware-matig wat te laat voor.

    Natuurlijk een Ifamous 2, een nieuwe IP die 1miljoen x is verkocht. De gameindustrie draait op sequels en prequels.

    Waarneer singeplayer sterft zal het weer gaan leven. Omdat mensen het toch willen spelen, hoe minder er zijn hoe meer geld de developers die ze toch maken eraan verdienen.

    RPG dit, Shooter dat, action zo, wtfuuuu, strategie in singeplayer is een goed voorbeeld. Strategie is heel erg anders in single dan in multiplayer, daarom zullen de een singe en de ander multi er altijd blijven Co-op is geen multiplayer. je vecht namelijk tegen een A.I.

    En ik wil split-screen Raaaargh! of in iedergeval co-op met 4 controllers.

  3.   
    GENERAL_DS's avatar

    wanneer komt de uitslag van de prijsvraag van vorige week?

  4.   
    Dr. D3nVil's avatar

    daantjesl schreef, "wanneer komt de uitslag van de prijsvraag van vorige week?"

    die wordt erin vermeld -.-” ๐Ÿ™„

  5.   
    GENERAL_DS's avatar

    BUSTED ๐Ÿ˜†

  6.   
    leonfranswa's avatar

    bij alle 3 afleveringen van GN Radio vind ik vaak dat Menno niet gelijk heeft. tuurlijk hebben de meeste games een singleplayer nodig. ac II , GTA IV , Maffia 2 bij al deze spellen zit je toch echt te wachten op de singleplayer. ik vind dat Menno vaak vreemde redeneringen heeft ๐Ÿ˜›

  7.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    leonfranswa schreef, "bij alle 3 afleveringen van GN Radio vind ik vaak dat Menno niet gelijk heeft. tuurlijk hebben de meeste games een singleplayer nodig. ac II , GTA IV , Maffia 2 bij al deze spellen zit je toch echt te wachten op de singleplayer. ik vind dat Menno vaak vreemde redeneringen heeft ๐Ÿ˜› "

    Idd. Uncharted 2 draaide gewoon om de SP. De MP was gewoon voor de fun.
    GN ik kon niet wachten, eindelijk aflevering 3 echt geweldig.

  8.   
    Alfa Warrior's avatar

    Ik heb MW2 voor de Singleplayer gekocht ik wou weten hoe het afliep met soap enzo dat is ook precies de reden dat ik MW3 ga spelen (waarschijnlijk word die in Rusland).

    En denk eraan: spellen heb je meestal met zen meerdere gespeeld maar dat komt omdat vroeger de AI niet interesant was, de bots konden weinig menselijke trekjes laten zien en gaven meestal alleen headshots. Nu anno 2010 is de AI stukken slimmer en is het leuk om samen te werken met een AI partner (denk aal L4D).

  9.   
    Serg1337's avatar

    jeej ben 3de! ๐Ÿ˜†

    en ik geef menno ook niet gelijk, zonder een singleplayer zouden sommige games niet eens bestaan (AC, Fable, en misschien zelfs Bioschock) of hadden sommige games niet eens een vervolg (Halo bijvoorbeeld, zonder zijn verhaallijn zou bungie misschien gestopt zijn bij halo 1 omdat er niet echt een reden zou zijn voor een vervolg).
    dus singleplayer moet gewoon blijven, dat hoort bij games! ๐Ÿ™‚

  10.   
    Redot's avatar

    Jullie zijn belangrijk hoor !
    En ik heb de hele uitzending geluisterd ๐Ÿ˜€

  11.   
    M..enn0's avatar

    lol, het blijft grappig.

  12.   
    Dy-88's avatar

    leuke aflevering weer alleen jmmr dat ie niet zo lang was. goed gedaan gn
    ๐Ÿ™‚

  13.   
    Babostainer's avatar

    WOEHOE, heb gewonnen ๐Ÿ˜€ De allereerste keer dat ik iets win ๐Ÿ˜€ Trouwens, goede aflevering zoals altijd, wel wat korter dan gewoonlijk! Kan niet wachten op de volgende aflevering

  14.   
    Deja Vu's avatar

    Brilliant intro song. ๐Ÿ˜€