Co-op update Tekken 6 vanaf 18 januari gratis te downloaden

De door Namco Bandai Games beloofde Tekken 6 co-op update is vanaf 18 januari gratis te downloaden voor de PS3 en Xbox 360. De voorheen alleen in singleplayer te spelen Scenario Campaign kun je binnenkort dus online coöperatief met een maat spelen. Daarnaast wordt er een co-op leaderboard geïntroduceerd, waarmee je je skills kunt vergelijken met de Tekken 6-top van de wereld. De update verbetert ook de AI van levende boomstam Mokujin.

Tekken 6 logo

Tekken 6 is alweer het zesde deel in deze gerenommeerde vechtserie en de tweede Tekken-game die speelbaar zal zijn op de PlayStation 3. In dit zesde deel keren weer al je favoriete vechtersbazen terug naar je console om weer even een hard potje te knokken. Verwacht daarnaast ook nog een hele serie nieuwe personages en natuurlijk een trits nieuwe arena’s en moves. Daarnaast kun je met Tekken 6 ook online vechten tot je erbij neervalt.

Wil je meer te weten komen over Tekken 6? Check dan onze review.

Tekken 6 is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PlayStation Portable.

  1.   
    LittleRemco01's avatar

    Ja Hoor Eindelijk IK Begon me Al Af Te Vragen Gaan Ze Daar Nou Nog Eens Aan het Werk?

  2.   
    firehopper211's avatar

    Nice. 🙂

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ja dit had er wel eigenlijk al in mogen zitten , Maar ben gestopt met de story mode spelen want enige wat is je speelt wat dingen vrij poppetjes enzo maar als je tegen me kaar gaat in arcade enzo dan heb je standaard alle poppetjes al.