Europese beta ModNation Racers begint 22 januari

Sony heeft op de Europese PlayStation Blog bekendgemaakt dat Europa binnenkort een beta van ModNation Racers kan verwachten. Vanaf 22 januari kunnen 100.000 gamers de beta downloaden. Ben je te laat dan heb je pech, dus wees er snel bij! De beta bestaat uit vier tracks, waarvan er twee exclusief voor Europa zijn.

Race-fans met een creatieve geest kunnen met ModNation Racers helemaal uit hun dak gaan. Deze race-game geeft namelijk, zoals de naam al aan mag geven, de speler de mogelijkheid om zijn eigen auto’s, personages, race-tracks en veel meer te creëren. Vergelijkbaar met LittleBigPlanet zal ModNation Racers daarom ook afhankelijk zijn van user generated content en stelt de game je in staat om al je persoonlijk werk te uploaden en te delen met anderen.

ModNation Racers verschijnt in het tweede kwartaal van 2010 exclusief voor de PlayStation 3.

 1.   
  brend5's avatar

  dat is echt genaait, want als je tot laat naar school moet zoals ik en nog moet kranten lopen zoals ik dan heb je hem niet, stelletje nakkers.

 2.   
  M@tthijs's avatar

  Inderdaad ja! 🙁 Hoop echt wel dat ik één van de gelukkigen mag zijn, want het lijkt me een hele vette game! Om daar echter een definitief oordeel over te kunnen geven moet ik hem echter wel eerst gespeeld hebben en dan is het wel handig als je de game daar niet speciaal voor hoeft te kopen 😛

 3.   
  Xtremie's avatar

  Zal bij mij niet lukken want meestal als de demo’s er op komen dan heb ik voetbaltrainen.

 4.   
  EEkh00rn's avatar

  dat is mijn verjaardag, en het is op een zondag, dus niet naar school 😆

 5.   
  ChielB's avatar

  Herstel: het is 22 januari, een vrijdag. Het is alleen nog onduidelijk vanaf welk tijdstip de inschrijving start, dus wie weet wel mooi na school/werktijd. 😉

 6.   
  EEkh00rn's avatar

  aaa, xD

 7.   
  Brucesushi's avatar

  die will ik