Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe gameplay: Dark Void Gameplay Trailer

De Bermuda driehoek is nooit een fijne plek geweest om in de buurt te zijn, en helemaal niet om te crashen. Dit overkomt echter een piloot, die vervolgens naar een parallel universum wordt getransporteerd waar zich nog maar enkele mensen bevinden omdat de rest is gedood door aliens. Samen met de overgebleven mensen moet je daar strijden tegen de aliens om een kans te maken ooit weer veilig thuis te komen.

In Dark Void vecht je niet alleen op de grond, maar ook in de lucht door apparaten zoals hoverpacks en jetpacks te gebruiken. Naast het standaard coversysteem kun je ook gebruik maken van het zogenaamde ‘verticale’ coversysteem.

Dark Void verschijnt 15 januari voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ziet er aardig uit 😛

  2.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Lijkt me saai game en ik vind de omgevingen ook nog behoorlijk saai uit zien. En die wapen is dik overpowered met 1 shot maak je het dood.

  3.   
    JonsoN's avatar

    En nog steeds ben ik niet overtuigt.. 🙄

  4.   
    )GN(-Erik's avatar

    Dark_Phoenix schreef, "Lijkt me saai game en ik vind de omgevingen ook nog behoorlijk saai uit zien. En die wapen is dik overpowered met 1 shot maak je het dood."

    Je vergeet dat games als Halo en Mass Effect ook wel een beetje saaie omgevingen hadden, maar die games hadden wel goeie gameplay en een tof verhaal er daar draait het om 😛

  5.   
    )GN(-Erik's avatar

    oops dubbele post 😕

  6.   
    MaTriX's avatar

    De demo heeft me niet echt overtuigt.

  7.   
    Dark_Phoenix's avatar

    )GN(-Erik schreef, "

    ”Dark_Phoenix” schreef, "Lijkt me saai game en ik vind de omgevingen ook nog behoorlijk saai uit zien. En die wapen is dik overpowered met 1 shot maak je het dood."

    Je vergeet dat games als Halo en Mass Effect ook wel een beetje saaie omgevingen hadden, maar die games hadden wel goeie gameplay en een tof verhaal er daar draait het om 😛 "

    Ik wil niet veel zeggen maar ik vind dat Mass Effect geen saai omgevingen heeft. Daar zit echt leven in. Spellen in ruimte kunnen best wel leven tonen en sfeervolle omgevingen laten zien. Dark Void duidt het duidelijk niet.

  8.   
    lecramstar's avatar

    Dark_Phoenix schreef, "

    ”)GN(-Erik” schreef, "[quote=”Dark_Phoenix”].."

    Je vergeet dat games als Halo en Mass Effect ook wel een beetje saaie omgevingen hadden, maar die games hadden wel goeie gameplay en een tof verhaal er daar draait het om 😛 "

    Ik wil niet veel zeggen maar ik vind dat Mass Effect geen saai omgevingen heeft. Daar zit echt leven in. Spellen in ruimte kunnen best wel leven tonen en sfeervolle omgevingen laten zien. Dark Void duidt het duidelijk niet.[/quote]

    Die planeten waar je met de macro heen kan zijn ook alles behalve boeiend

  9.   
    JonsoN's avatar

    lecramstar schreef, "

    ”Dark_Phoenix” schreef, "[quote=”)GN(-Erik”].."

    Ik wil niet veel zeggen maar ik vind dat Mass Effect geen saai omgevingen heeft. Daar zit echt leven in. Spellen in ruimte kunnen best wel leven tonen en sfeervolle omgevingen laten zien. Dark Void duidt het duidelijk niet."

    Die planeten waar je met de macro heen kan zijn ook alles behalve boeiend[/quote]

    Dat was ook de bedoeling van die planeten.. stormachtig, en verlaten: niet levensvatbaar..;)

    Zoals de maan en mars..:)