Gearbox komt waarschijnlijk met nieuwe Borderlands DLC

Gisteren vertelde Mikey Neumann, Creative Director bij Gearbox, via Twitter al dat Gearbox leuk nieuws te vertellen heeft, maar deze tweet werd al snel door hem verwijderd. Wat Gearbox voor ons in petto heeft weten we dan ook nog niet, maar nu er enkele nieuwe trophies voor Borderlands zijn verschenen lijkt het er op dat er nieuwe downloadable content voor het spel onderweg is. Gearbox heeft verder nog geen informatie omtrent deze DLC vrijgeven en we hopen dan ook dat de ontwikkelaar snel informatie los laat.


Borderlands speelt zich af in een grote, verwoeste wereld die Pandora heet. Volgens de verhalen ligt er ergens een enorme buitenaardse schat en die wil iedereen wel hebben. Zodoende is Pandora overspoeld met criminelen en schatzoekers, wat ook zo’n beetje jouw rol is. De wereld is overigens geheel vrij te verkennen als je liever wat meer gaat free-roamen dan heel strak de hoofdzakelijke verhaallijn te volgen.

Borderlands wordt omschreven als ‘Diablo meets Mad Max’ en het spel is een mix van science fiction en een first-person shooter met RPG-elementen. De RPG-elementen die de game bevat kennen veel meer diepgang dan een doorsnee shooter. Verder beschikt de game over een coöperatieve online-modus, waarin je met maximaal vier spelers kunt spelen, en ruim 15 miljoen wapens! Ontwikkelaar Gearbox heeft een speciaal systeem ontwikkeld dat automatisch uit een enorme database met onderdelen verschillende unieke wapens met unieke eigenschappen samen kan stellen, wat voor ongekend veel unieke wapens zorgt.

Borderlands is verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Het eerste pakket met downloadable content, The Zombie Island of Dr. Ned, is inmiddels ook via Steam, Xbox LIVE en het PlayStation Network verkijgbaar.

  1.   
    b00m666's avatar

    w00t voor de cartoon fans XD 😛

  2.   
    superdedupe's avatar

    wat de boer niet kent 😡 … borderlands is echt een topspel, staat in mijn top 3 voor dit jaar.
    ik kijk uit naar deze dlc.

  3.   
    b00m666's avatar

    superdedupe schreef, "wat de boer niet kent 😡 … borderlands is echt een topspel, staat in mijn top 3 voor dit jaar.
    ik kijk uit naar deze dlc."

    dude ik ken het wel maar ik mag mijn mening hebben en mijn mening is zulke games die een beetje cartoon achtig is en zulke gameplay heeft is best wel saai

  4.   
    Maffia173's avatar

    Joepie, nieuwe DLC 😆

  5.   
    Ture's avatar

    Wooot hier ben ik erg blij mee 😀
    wasal een topspel 😛

  6.   
    Selective93's avatar

    Vindt het spel persoonlijk te wazig en te onduidelijk, heb er ook niet erg veel tijd ingestoken dus mijn mening is mss niet waar.

  7.   
    Knive's avatar

    Het spel speelt zichzelf bena :D. Het spel volledig in single player spelen lijkt me inderdaad wel wat saai, maar het spel in co-op spelen kent geen gelijke ^^. Allé, da vind ik toch :).