Assassin’s Creed: Bloodlines hersteld van foute download

Wie onlangs Assassin’s Creed: Bloodlines voor zijn PlayStation Portable (PSP) heeft gedownload en deze wilde spelen, kon op een foutmelding rekenen. Op de dag van de release werd namelijk een verkeerde versie op het PlayStation Network gezet.

Sony heeft direct ingegrepen door de foute game te vervangen voor een werkende Bloodlines. Gedupeerden die dachten nogmaals te moeten betalen voor het spel, hebben inmiddels van Sony een code ontvangen om de game ‘gratis’ binnen te slepen en eindelijk te kunnen spelen.


In Assassin’s Creed: Bloodlines mag je wederom aan de slag met Altaïr. Je volgt zijn avonturen na het originele verhaal en omdat Altaïr niet langer voor El Mualim werkt, kun je fijn je eigen gang gaan. Ubisoft belooft de vloeiendste gameplay ooit op een PSP en het free running-systeem is dan ook gewoon van de partij op de PSP.

Naast dit alles biedt de game ook nog extra’s wanneer de PSP gekoppeld wordt aan een PlayStation 3 met Assassin’s Creed II.

Assassin’s Creed Bloodlines is inmiddels verschenen voor de PSP.

  1.   
    Sa.'s avatar

    ooh gelukkig (voor de mensen met een PSP) 😆 😀

  2.   
    gebruiker50081's avatar

    Handig.. 😛
    Maarja het is weer gefixed 🙂

  3.   
    LittleRemco01's avatar

    Had Er Niet Echt veel last van 😉

  4.   
    mvsint's avatar

    Euhmm.. niet helemaal correct.

    Ik wacht nog steeds 😥 .
    En sony’s reactie was niet heel erg snel, en ze hebben het foutieve spel ondanks bekendheid van het foutje nog tijdelijk laten staan op PSN..

    Geen idee of het volgende mag.. maar daar zijn de mensen nog steeds aan het wachten :(.

    http://community.eu.playstation.com/playstationeu/board/message?board.id=139&thread.id=12225&view=by_date_ascending&page=18