Abbey Road album te koop voor Beatles: Rock band

Voor diegenen die The Beatles: Rock Band al tot het uiterste hebben gespeeld, elk nummer van voor en achter kennen en nog steeds naar meer platen van deze immens populaire band snakken, is er morgen een leuke verrassing. Het legendarische album Abbey Road komt dan namelijk uit op Xbox Live en de Wii-winkel. De PlayStation 3 eigenaren moeten iets langer wachten, want zij kunnen donderdag het album pas kopen.

Het album zal voor de Xbox 360 1360 MS kosten en voor de PlayStation 3 zal de plaat voor €11.37 over de toonbank vliegen. Het album bevat niet alleen alle nummers van het album die nog niet in het spel voorkwamen, maar ook de 16 minuten durende medley die als B-side werd uitgebracht.

The Beatles: Rock Band is een muziekgame die draait om een van de grootste bands van de vorige eeuw: The Beatles. Met de instrumenten van Rock Band of de nieuwe Beatles-instrumenten kun je aan de slag met de muziek van de Beatles.

The Beatles: Rock Band is inmiddels verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en Wii. Wil je meer weten? Lees hier onze review

  1.   
    Daniel Z's avatar

    Denk toch wel het beste album van The Beatles 😉

  2.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Daniël-Z schreef, "Denk toch wel het beste album van The Beatles 😉 "

    daarom brengen ze die ook apart uit.

  3.   
    GameAC's avatar

    gameshark schreef, "

    ”Daniël-Z” schreef, "Denk toch wel het beste album van The Beatles 😉 "

    daarom brengen ze die ook apart uit."

    Ze brengen nog meer albums apart uit en als deze DLC populair genoeg is, gaan ze alle albums als DLC aanbieden.

  4.   
    LouisvanGaal's avatar

    die goede ouwe tijd=)