Left 4 Dead Crash Course DLC nu op Xbox LIVE [update]

Geheel volgens planning is vandaag de Crash Course downloadable content (DLC) voor Left 4 Dead uitgebracht. Crash Course en voegt een nieuwe campaign en survival maps toe aan de game. Deze campaign vult het gat op tussen de No Mercy campaign en het begin van Death Toll.

Crash Course is geheel gratis voor PC-gamers. Op de Xbox 360 kost deze extra content 560 Microsoft Points. De prijs werd eerder vandaag op Xbox LIVE onterecht nog op 800 Microsoft Points gezet. Volgens Major Nelson wordt dit zo spoedig mogelijk aangepast. Let dus even op dat je de extra content pas gaat downloaden als de prijs op 560 Microsoft Points staat.

Update:
Volgens de berichten is de DLC inmiddels ook voor de PC verschenen. Daarnaast is Left 4 Dead tot 1 oktober voor de helft van de prijs te downloaden via Steam, voor iedereen die nog niet over de game beschikt.

Left 4 Dead is een stevige multiplayer shooter, waarbij het survival-horror genre en coöperatieve gameplay centraal staan. In de game neem je het met een groep van vier ‘survivors’ (overlevenden) op tegen de ‘infected’, zombies in allerlei soorten en maten variërend van de massale Horde tot de ijzersterke Tank of verrassend dodelijke Witch.

Wil je meer weten over Left 4 Dead? Check dan snel onze review.

Left 4 Dead is verschenen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  Deadstriker's avatar

  Oja PC versie is nog niet uit..

 2.   
  Broodbeleg's avatar

  Idd, zou ook vandaag zijn. :/

 3.   
  GameAC's avatar

  Ach, in ieder geval is de PC content gratis. Wees daar maar blij om en heb een paar uur geduld.

 4.   
  assassin_MKA's avatar

  IK ZIT HEEL DEN TIJD TE WACHTEN OP STEAM.
  WAAR blijft die content voor PC nu ?

 5.   
  Broodbeleg's avatar

  W00t, download met 20 kb/s…

 6.   
  Rock-in's avatar

  Ik heb ‘em binnen, check bij je “View updates news” van L4D in “My Games”-sectie om te zien of je de DLC hebt. Zo maar eens testen. ^^

 7.   
  Deadstriker's avatar

  Hoelang heb je erover gedaan dan..

 8.   
  Menyz0r's avatar

  ik heb hem , hij is zeer kort doch leuk 😆

 9.   
  Rock-in's avatar

  Stryker schreef, "Hoelang heb je erover gedaan dan.."

  *Sigh* Server van Steam is overbelast.

 10.   
  Rock-in's avatar

  Ik heb de DLC gister avond nog ff gespeeld. De DLC is best leuk, maar nogal aan de korte kant. Verder is er zoals gewoonlijk vrijwel geen diepgang of enige storyline er is zelfs geen trailer bijgevoegd.

 11.   
  Broodbeleg's avatar

  Er gaan ook nog geruchten rond dat Bill helemaal geen nieuwe zinnen heeft om te zeggen. Zelf vind ik de DLC ook maar slecht, dus helaas valve hier laat je de L4D2-whiners niet hun mond houden.